Odstranění slepených chlupů koberce od ovoce

Published 6 roky ago -


 

Ke znečištění koberce může dojít mnoha způsoby. Ať už je to, ale jakýkoli druh znečištění se vším si poradí tým pracovníků Praha 9 Koberce, čištění. A SERVIS je vysoce profesionální společnost zaměřující se na čištění všeho druhu, nejvíce bezkonkurenční je však právě v oblasti čištění kober

jak odstranit skvrnu z koberceJeden z posledních klientů mladá majitelka bytu měla problém v podobě skvrny od rozšláplého banánu na koberci. Koberec s vysokým chlupem se vlivem vysychání banánu slepil, kromě nevzhledné skvrny byly místy i slepené chuchvalce vláken. Klientka byla zoufalstvím bez sebe, naprosto netušila, co si se znečištěním poradit. Naštěstí si však vzpomněla na možnost profesionálního čištění koberců společnosti A SERVIS. Okamžitě firmu kontaktovala a objednala si služby strojního čištění koberce, které je v boji se znečištěním nejúspěšnější.

K čištění…

čím vyčistit koberecK čištění koberců se v A SERVIS LIPKA, s.r.o. využívá kotoučového stroje a vysoce účinné odborné chemie. Kotoučový stroj má náramnou sílu a výkon. Jeho mohutné kartáče dokáží odstranit jakékoli znečištění. Kartáče zapracují chemii do koberce a následně spolu s nečistotami vykartáčují na povrch. Na povrchu koberce se tak tvoří pěna obsahující nečistoty, prach, zbytky vlasů či potravin, která se následně odstraní vodním vysavačem. Čisticí chemie působí i desinfekčně a tím pádem odstraní z koberce jakékoli organismy žijící ve špíně v něm zachycené – takový roztoči mohou pro alergiky být totiž velmi nepříjemní.

Posledním krokem je nechat v pohodě a klidu koberec vyschnout a nijak ho během této doby nezatěžovat, jinak dojde k pokroucení nově narovnaných vláken. Po vyschnutí už zbývá si jen užívat výsledku práce A SERVISU, který je ohromující.

 

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *