Mytí oken ve výškách není zapovězeno ani u rodinného domu

Published 6 roky ago -


 

Výškové mytí oken Společnost, pro kterou pracuji, začala nově spolupracovat s úklidovou firmou Okna, mytí Praha. Tato firma se stará o výškové mytí oken administrativní budovy, ve které naše společnost sídlí. Dříve se o tuto práci starala jiná firma, se kterou vedení nebylo příliš spokojeno, a její nepříliš kvalitní práci jsme poznali i my – řadoví zaměstnanci. Okna byla umyta velice nedbale a jelikož zaměstnancům této firmy ve výšce neustále padalo nějaké náčiní, nebylo pro nás příliš bezpečné procházet kolem budovy, když se okna umývala. – Okna, mytí Praha

Spolupráce s novou firmou byla ovšem stoprocentní změna k lepšímu. Nejsem sice člověk, který si nějak nápadně všímá stavu čistoty v budově a schopností úklidového personálu, ale tato firma mě zaujala. Už jen to, že jsem se v její přítomnosti cítil mnohem bezpečněji. Nedocházelo k žádným nehodám a byla striktně dodržována bezpečnostní pravidla, mě přimělo všimnout si změny k lepšímu a ocenit ji.

Vzhledem…

Mytí skleníků Vzhledem k tomu, že i kvalita mytí oken se mnohonásobně zlepšila, musel si toho všimnou i takový „zabedněnec“ jako jsem já. V poslední době jsem ale pozornost této firmě věnoval i z jiného důvodu. Doma totiž máme pár oken, která si vyžadují výškové mytí. Manželka neustále vzdychá a běduje nad tím, že okna nedokáže umýt, a proto to u nás nevypadá hezky.

Chtěl jsem udělat něco, abych tento problém vyřešil a manželku tím příjemně překvapil. Objednání A SERVIS LIPKA, s.r.o. se ukázalo jako ideální východisko. Manželka nevěděla, nad čím více jásat, jestli nad úžasnou čistotou a leskem oken nebo nad tím, že jsem se konečně odhodlal k činu. Každopádně její radost byla obrovská. Nejednou jsem jí přistihl, jak stojí u oken a obdivuje jejich čistotu. Já tak posedlý čistotou nejsem, ale manželka si firmy neskutečně cení.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *