Nechte si plísně odstranit firmou, která se zajímá o spokojenost zákazníka. Odstraňování plísní Pardubice

Published 6 roky ago -


 

Rok poté, co jsme se nastěhovali do posledního patra panelového domu se stalo, že protekla střecha. Omítka se začala částečně ze stěn odlupovat. Na tom, co zůstalo, se rozrostla plíseň. Rozhodli jsme se obrátit na firmu, o které nám známí říkali, že zbavuje domácnosti plísní a jejich dalšímu výskytu zabraňuje protiplísňovým nátěrem. A že zná systém Čím odstranit plíseň.

Je to firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. Když jsme jim volali, chtěli jsme si objednat provedení nátěru, ale operátorka nás zarazila. Řekla nám, že vhodnější bude, aby se u nás nejprve jejich technici porozhlédli a podle toho rozhodli, jaké kroky je nutné podniknout.

Když technici zjistili, že protekla střecha, řekli nám, že nám bez odstranění této závady nemohou zaručit, že už plísně vznikat nebudou. Pravidelný přísun vlhka do stěn může plísně opět způsobovat. Nanesení jejich LSG nátěru by problém řešilo jen částečně.

Jejich…

Jejich přímé jednání mě udivilo. Mohli nám nátěr prostě nanést a dál už by to byl náš problém. Takhle se mohli připravit o zákazníky. Zapůsobilo na nás, že je pro ně přednější spokojený zákazník.

Spojili jsme se s domovníkem a podařilo se nám vyjednat opravu střechy. Takový postup je sice samozřejmý, ale nás by to bez techniků firmy asi nenapadlo. Jsme v těchto věcech s manželem oba hodně nezkušení.

Po spravení střechy začala stěna schnout. A SERVIS jsme si poté znovu pozvali a oni nám už tentokrát odstranili plísně, provedli to profesionálně a pečlivě, dali si tu práci a odstranili i volné spory. Na čistou a vyspravenou omítku nanesli ještě pro jistotu protiplísňový LSG nátěr.

Říkali, že by teď, když máme opravenou střechu snad neměl být zapotřebí, ale my jsme pro jistotu na jeho aplikaci trvali. Nechtěli jsme už znovu riskovat, že by se plísně vrátily. A tak byl problém konečně vyřešen a my už se nemuseli plísní obávat.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *