Se záhadným původem plísně pomou nejlépe odborníci. Čištění, odstranění plísně Praha

Published 6 roky ago -


Prováděli jsme určité stavební úpravy v koupelně, a právě v tu dobu se na druhé straně stěny v jiném pokoji objevila plíseň. Předpokládali jsme, že mezi tím bude jistá souvislost. V rámci oprav jsme omítli stěnu a připevnili kachličky. Stěna v místnosti z druhé strany byla pokryta tapetami, které ze stěny nepropustily vlhkost, a asi proto se objevila plíseň.

Tapety jsme ze stěny sundali, ale s plísní to ani nehnulo, zůstávala na stěnách dál. Protože jsme si nebyli jistí jak na odstranění plísně, odkud se tam vzala, a hlavně jsme netušili, co s ní dělat, přenechali jsme řešení celého problému specialistům. Ujali se toho technici z firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Vliv plísně    Tvorba plísně v bytě

Všechno na novo

Souvislost mezi výskytem plísní a přestavbou koupelny zjistili brzy. Jelikož jsme po omítnutí nedali stěně dost času na doschnutí, vlhla zevnitř, a tak se i na druhé straně objevily plísně. Museli jsme proto sundat kachličky, znovu vymalovat a nechat stěnu řádné proschnout. V této době bylo hlavně důležité intenzivní větrání.

Jak předcházet tvorbě plísně   Řešení plísně v domě

Plíseň se z druhé strany stěny odstranila mechanicky. Technici vydezinfikovali stěnu i pokoj kvalitní dezinfekcí, která se nechala den působit, a potom se na obě stěny nanesl LSG nátěr, aby už žádná strana stěny nevlhla. Po určité době jsme opět mohli na stěnu přilepit tapety a v koupelně položit dlaždičky.

Vliv plísně na zdraví

Výborný výsledek odstranění plísně

Díky tomu, že je stěna chráněná LSG nátěrem nepropouštějícím vlhkost, je konečně z obou stran suchá a nevlhne. A to ani když jsme na ni znovu přilepili tapety a dlaždičky.

Jak se zbavit plísně   Prostředky proti plísní

A SERVIS Lipka musím pochválit, moc nám pomohl, a hlavně se snažil vyřešit všechno bez zbytečného prodlení. Technici byli velice vstřícní a milí. S takovým přístupem pro nás byla situace mnohem jednodušší, cítili jsme se v jejich přítomnosti velice příjemně. Odstranění plísně.

Plíseň u okna   Plíseň v koupelně

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *