Pokud nevíte, jak zachránit vaše špinavé koberce, tak vám doporučuji „Strojní čištění Brno“

Published 6 roky ago -


 

Bydlím s přítelem v podnájmu, a protože si chceme našetřit na vlastní byt, tak si kromě práce přivyděláváme jak se dá. A já hodně hlídám po večerech děti. Je spousta rodičů, kteří si chtějí udělat večer pro sebe, takže mi je hezky přivedou a já se po ně postarám. Ale tím, že se u nás takto vystřídá opravdu hodně dětí, tak podle toho vypadají i naše koberce.

Dětem přece jenom neustále něco padá, a i když si dáváte velký pozor a máte je na očích prakticky pořád, tak ani tak nemůžete zabránit úplně všemu. A po čase ty koberce začaly být opravdu hodně špinavé a některé fleky už se mi nedařilo vyčistit. Ale vyčistit jsme to museli, protože jsme nechtěli mít problémy s majitelem. A tak jsme se shodli, že bude nejlepší, když si na to najmeme nějakou úklidovou firmu. Ale s žádnou jsme neměli dobré zkušenosti, tak jsme byli odkázaní na diskusní fóra na internetu a tak podobně.

A že…

A že jsme toho přečetli opravdu hodně. Nakonec jsme se rozhodli pro firmu Koberce čištění.  Byli totiž jedni z mála, kteří nepoužívají extrakční metodu čištění, se kterou mám sama velmi špatné zkušenosti, když jsem ještě bydlela s rodiči.  A navíc měli hromadu dobrých recenzí na internetu. Tak jsme si řekli, že to vyzkoušíme. Na čištění koberců používají strojovou metodu, a musím za sebe i za své kolegy říct, že jsme byli více než spokojeni.

Koberce vyčistili perfektně a neměli nejmenší problém se přizpůsobit našim časovým požadavkům, protože bylo třeba, aby přišli, až bude aspoň jeden z nás z práce doma a nechtěli jsme si kvůli tomu brát volno. A do víkendu se nám to cpát také nechtělo, protože to si každý přivyděláváme i jinde. Tak se nám jejich služba líbila, že jsme ji doporučili všem naším známým, kteří ji už používají taky. Protože nikdo z nás by nedosáhl při čištění takových výsledků, které je A SERVIS LIPKA, s.r.o. schopen vykouzlit.

Navíc…

Navíc jejich zaměstnanci jsou opravdu milí. Můžete se na ně spolehnout v jakémkoli ohledu, je s nimi vynikající domluva. Paní na centrále byla opravdu hrozně moc hodná.  Navíc hned druhý den, co jsme jim volali, jsme měli návrh zakázky. To bylo opravdu příjemné překvapení, protože tak rychlé jednání jsme nečekali. Koberce jsou od nich opravdu krásně čisté.

A navíc nabízejí i řadu dalších služeb, takže pokud potřebujete i něco jiného, jako například čištění podlah, nebo mytí oken, také doporučuji se obrátit na ně. Jistě budou vynikající všechny jejich služby. Své služby nabízí po celé České republice, takže se nemusíte bát, že by vaši zakázku odmítli, přijedou prakticky kamkoli.

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *