Téměř každá špína jde z koberce dolů. Stačí se obrátit na ty správné lidi. Tepování koberců Brno.

Published 6 roky ago -


Při zařizování našeho domu jsme si pořídili koberce, i když jsem chtěl raději podlahy. Je mi jasné, že vysávání koberců je méně otravné než umývání podlah, ale zase jsou mnohem snazší na udržování, pokud se na ně něco vylije a podobně. Sice s manželkou ještě nemáme děti, ale občas mám pocit, že bohatě stačíme my dva. Nemám tušení, jak to děláme, ale poměrně často nám něco padá na zem. A jednou to vygradovalo tím, když vařila k obědu o víkendu guláš, a já si od ní bral talíř s plnou porcí, ale omylem skončil na zemi. A koberec máme i v kuchyni podotýkám, takže si asi umíte představit, jakou jsme z toho měli radost. Koberce, sedačky, čištění Brno

Manželka se hned pustila do čištění, ale moc úspěchu nesklidila. Použila i speciální přípravky na čištění koberců, ale ani ty jí nebyly nic moc platné. Skvrna byla sice světlejší, ale stále hodně viditelná. Snažil jsem se jí pomoci, ale ani mě se nedařilo. Skvrna byla furt hodně vidět a měl jsem pocit, že je po našem snažení snad ještě dokonce větší. Usoudili jsme, že bude nejlepší, když si na to najmeme nějakou úklidovou firmu. Ale nevěděli jsme, na koho se obrátit, tak jsme se začali ptát našich známých.

jak odstranit skvrny na kobercipéče o světlý koberecúdržba koberce

A manželčina kamarádka z práce…

A manželčina kamarádka z práce nám doporučila úklidovou firmu Koberce, sedačky, čištění Brnood které si prý nechává čistit koberce už roky. Než jsme jim zavolali, tak jsme si ještě jejich reference ověřili na internetu. A všude, co jsme o nich četli, byly pouze samé kladné ohlasy. Opravdu, byla to jedna pozitivní recenze za druhou, tak jsme naznali, že to za to bude stát, i když jejich metoda čištění kotoučovým strojem nepatří zrovna k těm nejlevnějším.

Zavolal jsem jim a domluvil s nimi termín čištění, kalkulaci a všechny ostatní náležitosti. V daný termín přijeli a pustili se do práce. Po poměrně krátkém čase mi řekli, že už mají hotovo, což mě opravdu příjemně překvapilo, protože jsem čekal, že taková procedura trvá mnohem déle. A rozhodně nemůže být řeč o tom, že by svou práci odbili. Koberce byly krásně vyčištěné a tím, že jsme je neměli ani dlouho, tak vypadaly zase jako úplně nové.

levné čištění kobercůnejlevnější čištění kobercůsnadné čištění koberců

A po skvrně od guláše…

A po skvrně od guláše nezbyla jediná památka. Ani byste nepoznali, na kterém místě ta skvrna byla, struktura koberce byla na všech místech stejná. Navíc říkali, že po použití jejich chemikálií se špína už nebude tolik usazovat a měli pravdu, protože když teď něco dětem spadne na zem, tak to manželka vydrhne bez větších problémů. Proto můžu firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. všem jedině doporučit, protože odvedli opravdu vynikající práci.  Domluva s nimi byla perfektní a dost mě překvapila i rychlost jejich jednání. Proto nemám vůči této firmě žádné výhrady. Koberce, sedačky, čištění Brno

hloubkové čištění kobercůdezinfekční čištění kobercůrychlé čištění koberců

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *