Firma na odstraňovanie grafitov, plesní, sprejov, fixiek. Čistenie plesní Humenné

Published 6 roky ago -


S firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., Ako odstrániť plesne zo stien?, som sa prvýkrát stretla pri zákazke na odstránenie graffitov z nášho paneláku, ktorý bol pokreslený pouličnými vandalmi.

Potrbovali sme…

Potrebovali sme firmu, ktorá by nás toho zbavila, ale u prvých troch firiem, ktoré sme kontaktovali, to bola katastrofa. Graffiti im stále nešlo dať dole. Nakoniec sme sa zhodli, že bude lepšie zainvestovať a obrátiť sa na niekoho, kto je síce drahší, ale za to kvalitnejší. A na internete sme jednu takú firmu našli. Ako štvrtú sme teda kontaktovali firmu A Servis Lipka, ktorá nás skutočne toho hnusy na fasáde zbavila.

graffity…

Graffity odstránili, potom všetko natreli farbou v rovnakom odtieni, ako bola fasáda domu a potom naniesli antigrafitovú ochranu, ktorá zabezpečila, že ďalšie prípadné odstraňovanie čmáraníc bude úplne bezproblémové a pouliční vandali so svojím takzvaným umením okradnutí. Pracovníkov z A Servis, ktorí nám renováciu a opravu zaistili, chceme s ostatnými členmi družstva naozaj pochváliť. Boli to všetci milí, ochotní a profesionálni ľudia, ktorí vedeli, čo robia a ani im to nezabralo veľa času. Bolo jednoducho vidieť, že sú fakt skúsení.

preto…

Preto všetkým ich službu odstraňovanie grafitov odporúčame, pretože nám nenapadá nič, čo by sme jej mohli vytknúť. Preto, keď sme na dome potrebovali odstrániť zo severnej steny tiež pleseň, bolo jasné, na koho sa obrátime. Pleseň bola pomerne rozsiahla, ale A SERVIS si s ňou bez problémov poradil. Preto ak potrebujete zrenovovať vašu fasádu, určite sa na nich obráťte.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *