Jarní hloubkový úklid. Ruční tepování sedaček, strojové čištění koberců Praha 3

Published 6 roky ago -


V naší firmě  Praha 3 koberce, čištění, nabízíme několik úklidových služeb a v tomto článku bychom se chtěli věnovat našemu čištění koberců.

Nabízíme jej nejen domácnostem, ale i firmám, gastronomickým podnikům, obchodům – zkrátka všem, který naše služby poptávají. Strojové a hloubkové čištění koberců provádíme pro mnoho zákazníků, kteří mají své provozovny v obchodních centrech, institucích, úřadech, nebo ve firmách. Naše služby jsou ceněny i proto, že umíme vyhovět v termínu, protože při větších i menších plochách je důležité, aby při čištění koberců již nebyl na čištěné ploše pohyb. To v celé řadě případů je večer a v noci, protože je pochopitelné, že nikdo nechce na celý den zavřít svůj podnik. Obzvláště u velkých a prosperujících podniků to za den znamená už ztrátu velké tržby. Takže se snaží ujednat, aby čištění mohlo probíhat buď o víkendu nebo po zavírací době.

A tento požadavek…

A tento požadavek pro nás není žádnou překážkou. Protože si uvědomujeme, jak je to pro ně důležité. U tohoto strojového a generálního čištění koberců je nutné dosáhnout toho, abychom uměli velmi rychle a kvalitně strojově vyčistit velkou plochu koberců. Tak, aby mohlo pracoviště, nebo jakýkoli jiný prostor hned ráno bez problému zahájit provoz a nebyl nijak omezen. V první nejdříve nanesou rovnoměrně nejmodernější šetrnou chemii, která se nechá působit.

Kotoučovým rotačním strojem,…

Kotoučovým rotačním strojem, na kterém je osazen vysoký šampónovací kartáč, se následně zapracuje chemie hluboko do struktury koberce. Chemie se nechá chvíli působit, poté se roztoči a nečistoty odsají vysokotlakovým třímotorovým vysavačem. Který dokáže odsát i hrubé a hluboko usazené nečistoty. Následně vysajeme koberec téměř dosucha a necháme několik hodin úplně vyschnout do zahájení provozu. Tímto způsobem dokážeme vyčistit i silně znečištěný koberec a oživit jeho původní barvy.

Takovéto čištění…

Takovéto čištění vám zajistí i celkovou dezinfekci koberce. Zničí veškeré bakterie a roztoče a námi používaná chemie je sice silná na odstraňování skvrn. Je zároveň i šetrná, takže nedráždí alergiky, tudíž je toto čištěn vhodné opravdu do všech prostor. Našim dalším zákazníkům jsme čistili koberec, který byl ušpiněný od rozpuštěného másla, které bylo nachystané na spojení rozdrcených sušenek na korpus cheesecaku. Bohužel místo v dortové formě skončilo na koberci. Snažili se to prvně vyčistit sami, ale nedařilo se.  Ovšem základem není umět vždy všechno sám zvládnout, ale vědět, na koho se obrátit. A naštěstí se obrátili na nás. Po zavírací době jsme k nim přijeli a pustili se do čištění. A my se už o jejich problém postarali.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *