Strojová kotoučová metoda. Tepování koberců, dezinfekční čištění koberců Brno

Published 6 roky ago -


Naposledy se mi povedlo koberec ušpinit od mléka. A to tmavý koberec v obýváku. Snídala jsem zrovna cereálie s mlékem a misku se mi povedlo vyklopit. Hned jsem letěla pro hadr. Snažila se to vyčistit, ale nešlo mi to. Ale nechtěla jsem se smířit s tím, že by tam ten flek zůstal, to je logické.

Vypadalo to příšerně a taky jsem se bála, aby třeba mléko potom nezačalo nějak zapáchat. Navíc moje kočka měla tendenci k místu neustále čuchat, takže na to pořád upozorňovala. Bylo jasné, že na to bude potřeba si najmout nějakou úklidovou firmu. Sedla jsem si k internetu a hledala tam nějakou úklidovou firmu, která by to vyčistila. Nikdo z mých známých totiž o nikom nevěděl. Na počítači jsem strávila asi hodiny, ale stálo to za to, protože jsem tam objevila právě úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o.

samé dobré reference

Ne, že by mi trvalo tak dlouho, než jsem ji tam našla, protože byla hned na prvních příčkách vyhledávání. Ale chtěla jsem si ověřit její reference a za celou tu dobu jsem na ni nenašla ani jednu negativní recenzi. Usoudila jsem, že to bude to pravé. A jejich zaměstnanci mi skutečně dokázali koberce vyčistit. Použili na to strojovou metodu, po které mléko z koberce zmizela a koberec vypadal úplně jako nový.

výborné výsledky

Četla jsem, že je strojová metoda čištění časově náročná, ale ani mi nepřišlo, že by jim to nějak extra dlouho trvalo. Což bylo taky fajn, že vám to nezabralo celý den. I cena mi přišla přijatelná, když vezmu v potaz, jak skvělou práci nabízejí. Navíc strojová metoda je i fyzicky náročná a kvalitní kosmetika, kterou se koberec čistí, také není nejlevnější. Takže je potřeba vzít v úvahu i tyto faktory, než člověk začne dělat soudy nad cenou této služby. Odvedli skutečně vynikající práci a mě nenapadá nic, co bych ji mohla vytknout. Jejich zaměstnanci jsou navíc opravdu hodně milí, je s nimi skvělá domluva. Jsou velice příjemní a skvěle se s nimi pracuje.

široká paleta služeb

Zkrátka zaujali mě ve všech směrech, tak jsem se o ně začala více zajímat a zjistila, že nabízí celou řadu úklidových služeb. A takové mytí oken taky určitě někdy využiji. Protože jednak umývání oken nenávidím a jednak bydlím ve vysokém patře a bojím se výšek. Věřím, že i jejich ostatní služby jsou stejně tak kvalitní jako jejich čištění koberců. Navíc své služby nabízí po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku, takže je vidět, že jsou skutečně žádaní a ve svém oboru se dobře vyznají, protože uplatnit se na mezinárodním trhu není úplně jednoduché. Takže je vidět, že zde máte k dispozici prvotřídní kvalitu za slušné peníze. Srovnání se vždy vyplatí, hledejte proto srovnání této služby na Koberce ceník, čištění Brno.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *