Riešenie, ako sa zbaviť plesne, je LSG náter od A SERVIS LIPKA. Odstránenie plesní Bardejov

Published 6 roky ago -


Pred nejakou dobou sa nám v kúpeľni objavila pleseň. A pretože si potrpíme na poriadok, pustili sme sa do jej čistenia. Lenže sa nám to veľmi nepodarilo. Naopak, bola to katastrofa, a to sme skúšali všetko možné. Manžel už si robil srandu, že by sa z nás mohla stať chodiaci encyklopédie na typy a rady, čo všetko nefunguje na zlikvidovanie plesne a podobne.

Dobre, krátkodobo možno tie „osvedčené“ rady z internetu a rôznych televíznych relácií fungujú, ale naozaj len krátkodobo. Ani prírodné prostriedky, ani tvrdší zásah rôznymi chemikáliami nastálo nepomohol. Čo jednoducho nie je riešenie, čistiť to stále dookola.

Pleseň sa nechcela vzdať

Takže bolo potrebné už niečo lepšie, čo by zabralo. A našli sme na internete upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o.Ako odstrániť plesne z drevených povrchov. U ktorej jej službu likvidácii plesní ľudia vychvaľovali. Tak sme zistili, že to pre nás bude to pravé, pretože sami už sme jednoducho nevedeli, čo s tým. A bolo to to najlepšie, na čo sme sa mohli obrátiť.

Odborníci z A SERVISU nad ňou ale zvíťazili

Pleseň odstránili do poslednej nečistoty. Potom všetky miesta, kde hrozil výskyt plesne, ošetrili protiplesňovým náterom LSG. Ten sa postaral o to, že, že sa pleseň už nevrátila. Aj keď sú síce o niečo drahší, ale rozhodne to nie je investícia, ktoré by som ľutovala. Naopak, som za ňu veľmi vďačná. Pretože keď porovnám cenu a kvalitu, tak môžem povedať, že je to určite jedna z najlepších firiem, na ktorú som narazila a meniť už určite nebudem.

Bola to najlepšia možná voľba

Navyše ponúkajú aj ďalšie služby, ktoré sme začali využívať. Napríklad čistenie kobercov a aj s tým sme spokojní, takže určite môžem s pokojným svedomím povedať, že ponúkajú naozaj kvalitné služby a určite budú tiež aj všetky ostatné, ktoré majú v ponuke.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *