Nedaří se vám odstranit plíseň? Pomůžeme vám s tím. Likvidace plísní v Ostravě

Published 6 roky ago -


V naší firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízíme řadu služeb a jednou z nich je i odstraňování plísní. S plísněmi jsou vždy problémy, obzvlášť ve starších domech. Lidé si mnohdy ani neuvědomují, jak velice málo stačí k tomu, aby se vytvořilo nadměrné vlhko a tím i následně plíseň. Například dospělý člověk vydá ze svého těla během jedné noci až 1,5 litru vody ve formě vodních par. K tomu připočtěte páru z vaření, sprchování a podobně. jak se zbavit plísně

K velkému vlhku výrazně přispívá i sušení prádla. A dokonce i velké množství pokojových rostlin.  Dá se tvrdit, že jedna čtyřčlenná domácnost vyprodukuje denně mezi 12 až 20 litry vody a toto množství by mělo být pohlceno vzduchem v domácnosti. Pokud uvidíte na vašem okně kapičky vody, která vznikla z páry, tak už na nic nečekejte, protože to už mnohdy bývá pozdě. Vlhko se začne kondenzovat a plíseň je na světě. Naštěstí si umí naši zaměstnanci bez problému poradit, jak se zbavit plísně.

alergie na plísně problémy s plísněmi   plísně a starý dům

Při odstraňování plísní…

Při odstraňování plísní praktikují následující postup. Na povrchy napadené plísní nanesli běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je taky prý aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

všude plíseň proč se tvoří plíseň   plíseň za skříní

Někdy se stane, že…

Někdy se stane, že je plíseň velice rozšířená, tak je třeba, aby byla zeď nejdříve mechanicky ošetřit a poté dát nový nátěr a až poté dát protiplísňový nátěr LSG. S tímto nátěrem vám dokážeme zaručit, že se s plísněmi už nebudete muset potýkat. Našimi posledními zákazníky byli manželé, kteří měli problém s plísní ve skleníku. Byl opravdu velký a jednu jeho stranu tvořila zeď, na které se plíseň právě udělala. Nejprve se ji snažili odstranit sami, ale moc se jim to nedařilo, což nás nijak nepřekvapovalo.

rozšíření plísněproč se vyvarovat plísníLSG nátěr

Zbavit se plísně…

Zbavit se plísně pomocí vlastní síly je opravdu moc těžké. Takže je pochopitelné, že se obrátili na nás. Pro naše zaměstnance však plíseň nebyla žádnou překážkou, bez problému ji odstranili vše pak natřeli nátěrem LSG. Od té doby jich nemají s plísní problém, což bylo naším cílem. A když jsou spokojeni naši zákazníci, jsme spokojeni i my. Protože není pro firmu lepší vizitka než spokojený zákazník. Naše služby realizujeme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku, takže jsme dostupní pro každého, kdo by nás mohl potřebovat. A za takovou cenu, aby si to mohl dovolit každý. jak se zbavit plísně

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *