Umývanie okien a presklenných plôch, výškové práce Bratislava

Published 6 roky ago -


Priznajme si, kto z nás má rád umývanie okien a ich následné leštenie. Keď umyjete okná, zdajú sa byť krásne čisté, bez šmúh, ale druhý deň zasvieti slniečko a hneď vyniknú ťahy a kruhy od leštenie, to dokáže vážne naštvať. Nabudúce radšej oslovte profesionálov, ktorí Vám odborne a rýchlo umyjú okná, rámy i parapety. Nezabudnú ani žalúzie, z ktorý sa prach dostáva naozaj zle a čistenie vyžaduje nutnú dávku trpezlivosti. Z dlhého radu upratovacích firiem, ktoré ponúkajú umývanie a leštenie okien Bratislava môžem odporučiť spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o. Bratislava okná čistenie.

ako na oknáprečo si na okná pozvať násokná a výškové práce

Od tejto firmy…

Od tejto firmy si nechávame pravidelne umývať výklady v našom obchode a sme s ich službami a servisom nadmieru spokojní. Výlohy sú krásne čisté, lesklé a bez šmúh. Máme stáleho umývača, ktorý chodí pravidelne podľa dohodnutého cyklu umývania, nemusíme sa teda o nič starať a výlohy sú stále krásne. Rozhodla som sa využiť služby firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. aj súkromne a objednala som si umývanie okien u nás doma.

ako mať krásne čisté okná  perfektné služby upratovacie firmy  na čo sa zamerať pri umývaní  práce i vo výškach

Hoci prišiel…

Hoci prišiel iný pracovník, než ktorého poznám z obchodu, umyl okná rovnako kvalitne. Dôkladne umyl aj rámy, parapety a interiérové ​​žalúzie počas pomerne krátkej doby. Je vidieť, že zamestnanci upratovacie firmy vedia, ako na to. Mne by umývanie okien v celom byte trvalo oveľa dlhšie a navyše by neboli tak krásne lesklé. Teraz už viem, že nie je potrebné robiť domáce práce, ktoré veľmi nemilujete. Oveľa lepšie je osloviť odborníkov a užiť si voľný čas s rodinou alebo priateľmi. Bratislava okná čistenie

veľké presklené plochydôkladné umytie sklenených plôch

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *