Ako vyčistiť dlažbu po stavebníkoch? Voskovanie, strojové čistenie podláh Zvolen

Published 6 roky ago -


Mám zubnú ambulanciu, ku ktorej prináleží aj menšia čakáreň. Nedávno sme zrealizovali niekoľko stavebných úprav, a tak bolo treba uviesť dlažbu do pôvodného stavu a upratať ju.

Pokrývali ju nevábne zvyšky cementu. Samozrejme, že sme sa ich potrebovali zbaviť, no mali sme obavy, že sa dlažba pri čistení poškodí. Rozhodne sme sa do toho teda nechceli púšťať svojpomocne. Navštívili sme preto odporučenú firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o., Zvolen podlahy, čistenie. Pozorne ma vypočuli a na obratom mi navrhli technologický postup čistenia.

S vápenatými závoji si poradili bez problémov

Firma využíva strojové čistenie a voskovanie podláh profesionálnym kotúčovým strojom. Proti vápenným a cementovým zbytkom pomáha kyslý chemický roztok. Ide síce o veľmi agresívny prostriedok, ale pri odbornom a správnom použití veľmi efektívny.

Pracovníci firmy aplikovali teda na dlažbu roztok, aby ho potom povysávali špeciálnym vysávačom. Plochu následne vyčistili vodou a účinky kyslého prostredia tak zneutralizovali. V ďalšom kroku dlažbu zakonzervovali ochranným voskom. Priemyselným polymérom, ktorý dali v niekoľkých vrstvách. Samozrejme, že vosk nanášali na celkom suchú podlahu.

Výsledok bol jednoducho perfektný

Pri pohľade na čistú dlažbu sa ani nechcelo veriť, že predčasom ju pokrývala vrstva nečistôt. Priznám sa, že ma výsledok veľmi potešil. Bol som na svoje rozhodnutie, využiť služby spoločnosti A SERVIS,  tak trochu pyšný. Nemali totiž problém urobiť svoju prácu aj počas víkendu. Ďalšou výhodou tejto firmy je služba umývania okien a  čistenia kobercov, takže dobrá adresa bude vždy po ruke.

Rád by som im poďakoval za ich prístup aj skvelú prácu. Svoje skúsenosti a spokojnosť tak ukladám na web, nech sú pre iných istou formou odporúčania. Teší ma, že pre upratovacie práce a ich kvalitné zvládnutie máme odteraz svojho spoľahlivého a dôveryhodného partnera.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *