Strojové kartáčové čistenie, tepovanie čalúnenia a kobercov Žilina

Published 6 roky ago -


Spoločnosť A SERVIS LIPKA, s. r. o., Žilina koberce, čistenie, patrí medzi výnimočne kvalitné upratovacie firmy s dlhoročnou tradíciou na trhu. Strojová metóda čistenia kobercov, ktorú klientom ponúkame, je jedinou metódou zaručujúcou najkvalitnejšie čistenie kobercov a podláh vôbec. Iný spôsob čistenia naša spoločnosť v ponuke ani nemá. Napriek tomu, že ide o drahší spôsob údržby kobercov, ako je napríklad rozšírené extrakčné čistenie, určite sa k pôvodným metódam nevrátime.

Dôvodom  zmeny technológie čistenia boli nielen dosahované výsledky, ale nespokojnosť našich zákazníkov. Dovtedy využívanú extrakčnú metódu sme tak natrvalo vymenili za strojové čistenie pomocou kotúčového stroja, čistiaceho chemického roztoku HDC TS a vyskovykonného vysávača. Na znečistenú plochu nanesieme namiešaný roztok, ktorý vsiakne až dovnútra štruktúry a dokonale celý koberec dezinfikuje. Kotúčovým strojom Maxiclean roztok dôkladne vykratáčujeme až na povrch koberca spolu so všetkými nečistotami. Tie následne odsajeme spomenutým trojmotorovým výkonným vysávačom s úzkou kobercovou štrbinou.

čistenie kobercov lacnokoberce a cena čistenietechnológie umývania kobercov

Naša spoločnosť…

Naša spoločnosť vyskúšala veľa spôsobov a metód, dokonca aj tých najlacnejších, ale lepší výsledok, ako nám ponúka strojová metóda čistenia, dosiahnutý nebol. Spomínanú extrakčnú metódu má vo svojom portfóliu celý rad spoločností aj dnes. My ju našim klientom zásadne nedoporučujeme. Dôvodom je prostý fakt, že pri nej chýba proces kartáčovania a pôsobenia chemického roztoku. Tento deficit takmer vždy vyústi do tvorby fľakov a tieňov na dokončenej ploche. Žiaľ, často ide o nepríjemné fľaky, ktoré sa následne už nedajú odstrániť. Keďže sme sa s touto metódu nadobro rozlúčili, stratili sa aj dôvody reklmácií našich zákazníkov.

ako na umývanie kobercovodborníci na umývanie kobercovúdržba svetlých kobercov

Spoločnosť A SERVIS LIPKA, s. r. o…

Spoločnosť A SERVIS LIPKA, s. r. o., ponúka aj strojovú metódu čistenia podláh. V tomto prípade využívame niekoľko druhov chemických prostriedkov, vždy podľa druhu podlahy. Začíname s aplikáciou tej najšetrnejšej verzie chemického roztoku, aby sme povrch nepoškodili. Pokiaľ je podlaha nová, doporučujeme klientom, aby si ju následne nechali ošetriť, či zakonzervovať priemyslovým polymérom, tzv. fluatáciou. Polymér vydrží celý rok a ochráni podlahu pred poškodením.

Po uplynutí tejto doby treba nechať polymér odstrániť a naniesť nový. Týmto procesom voskovania sa dá zabrániť hĺbkovému usadzovaniu nečistôt do podlahy a celém povrchu sa tak zásadným spôsobom predĺži životnosť. Žilina koberce, čistenie

koberce a sedačkyjednoduchá údržba kobercovaby koberec bol naozaj čistý

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *