Na odstranění plísně doporučuji úklidovou firmu Odstraňování plísní Brno

Published 5 roky ago -


Protože firem, které se zabývají odstraňováním plísní je docela hodně, tak bych chtěl všem doporučit firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., Nátěr proti plísni, a jejich službu likvidaci plísní Praha, která u mě doma nedávno odstraňovala plíseň ze zdiva v kuchyni.

Snažili jsme se to se ženou nejdříve odstranit sami, ale po několika pokusech jsme naznali, že je to zbytečná práce. Takže jsem se zeptal kolegů v práci, jestli by o nějaké dobré firmě nevěděli. Hned dva nezávisle na sobě mi doporučili firmu A SERVIS.

Účinky LSG nátěru

Tak jsem jim zavolal a domluvil se s nimi na termínu čištění. A dobře jsem udělal, protože od té doby tento problém je pro nás minulostí. Za to, že se nám na zdi plíseň netvoří znova a znova vděčíme jejich protiplísňovému nátěru LSG. Je založený na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Laicky řečeno, plíseň na takto ošetřeném prostě nemůže přežít, takže se na něm ani nevytvoří.

Takže pokud hledáte něco, co určitě funguje, tak doporučuji LSG od A SERVIS. Je to vážně výborná věc, která nás jako jediná dokázala plísně definitivně zbavit. Se zaměstnanci této firmy byla radost spolupracovat, protože s nimi byla perfektní domluva a byli moc milí. Takže nemám nic, na co bych si u nich mohl stěžovat. Snad jen na vyšší cenu, ale za takovou kvalitu jsem ochoten si připlatit. Nabízí opravdu prvotřídní servis, takže až budu do budoucna poptávat nějakou úklidovou službu, určitě se obrátím právě na ně.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *