Strojové čištění Praha si poradí i s velmi odolnými skvrnami

Published 5 roky ago -


Mít děti, které mají až příliš bujnou fantazii, může být na škodu. Uhlídat je skutečně těžké. A mluvím z vlastní zkušenosti. Jednou jsme s manželem měli lístky na opravdu drahý ples, ale na poslední chvíli nám slečna odřekla hlídání, že se jí udělalo hrozně zle a nemůže se hnout z domu.

A tak…

A také že nechce nakazit děti. Zlobit jsme se za to na ni nemohli, za nemoc nikdo nemůže. Ale najednou jsme nevěděli, co dělat. Našemu nejstaršímu synovi bylo jedenáct let, potom máme dceru, které je devět a nejmladšímu synovi je pět. Děti slíbily, že na sebe dají pozor a nebudou nikomu otvírat, a že to doma zvládnou. Tak jsme nakonec šli, ale když jsme přišli domů, málem nás trefil šlak.  Děti nenapadlo nic lepšího, než doma jezdit na kolečkovým bruslích. Naštěstí se nijak nezranily, ale koberce byly vážně hodně špinavé.

Máme je totiž světlé barvy. Takže na nich špína od inlinů dobře vynikla. Ani jsem se nesnažila to čistit, bylo to všude. Manžel sám říkal, ať se na to vykašlu, že si na to raději někoho najmeme. Takže jsme hledali na internetu firmu, která by měla dobré reference. A nakonec se nám nejvíce líbila úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. Čištění koberce Praha, diskuse, i když patřila sice k těm nejdražším, ale zase měla opravdu velké množství pozitivních ohlasů, takže jsme si řekli, že to nebude moc velký risk a vyhozené peníze k tomu.

Takže…

Takže jsme jim zavolali a domluvili se s nimi na datu, kalkulaci a všech ostatních detailech. Slečna, se kterou jsme mluvili po telefonu, byla moc milá a hned druhý den nám poslala koncept zakázky. Jejich přístup k vyřízení našich požadavků a rychlost jednání na nás udělal moc dobrý dojem a začínali jsme z nich být nadšení, a to ještě se nepustili ani do čištění našich koberců.

Nejprve aplikovali kvalitní chemii. Čímž koberec dezinfikovali a zbavili jej nečistot. V další fázi použili kotoučový stroj, který dokonale vykartáčoval povrch koberce. A nakonec vše vysáli kvalitním vysavačem, který tak koberec zbavil všech nečistot, koberec vysušil prakticky do sucha a byl hlavně krásně čistý a beze skvrn. Byli jsme nadšení.

A nejen…

A nejen z jejich práce, ale i z jejich zaměstnanců. Byl to opravdu skvěle proškolený a sehraný tým, všichni byli neskutečně milí a vstřícní. S čímž jsem se doposud u jiné firmy nesetkala. Je vidět, že si tato firma zakládá nejen na kvalitě jejich služeb, ale i na profesionálním a milém přístupu.

Protože mě nenapadá opravdu nic, co bychom zaměstnancům mohli vytknout. Odvedli vynikající práci a my je můžeme všem jedině doporučit. Navíc nabízí i řadu dalších služeb. Což je dokazuje jejich profesionální zázemí a široké pole působnosti.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *