Podlaha a kvalitní způsob jejího čištění. Impregnace a voskování Praha

Published 5 roky ago -


Dobrý den, řekla jsem si, že napíšu recenzi na úklidovou firmu Průmyslové podlahy Praha, od které jsem si nechala vyčistit podlahu. Vlastním kočičí kavárnu, protože jsem vždycky chtěl mít kočky, ale rodiče mi to nikdy nedovolili a můj manžel na ně má alergii, takže to holt nikdy nešlo.

Ale protože jsem provozovala kavárnu, napadlo mě ji udělat do kočičího stylu, jak se to teď všude rozjíždělo. A povedlo se a moc se mi tam líbí. Spolu s kolektivem mých zaměstnanců se tam snažíme udržovat maximální pořádek, protože někteří lidé by mohli mít předsudky, že když jsou tam kočky a mají volný pohyb, tak je tam větší nepořádek a více nečistot.

A v poslední době jsme si všimli, že naše podlahy nebyly v úplně nejlepším stavu. Tak jsme se to snažili vyčistit, ale nevypadaly podle našich představ. Tak jsme si řekla, že na to nechám najmout úklidovou firmu. Ale já a ani nikdo z mých kolegů nebo známých neměl se žádnou úklidovou firmou zkušenosti. Takže jsem byla odkázaná na internet.

Zanedlouho…

Zanedlouho jsem narazila na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA a zaměřila už jsem se jen na ni. Měla opravdu vynikající recenze a na všech diskusních fórech o nich psali opravdu dobře. Z čehož jsem byla nadšená, že mají s někým dobré zkušenosti alespoň lidé na internetu. Tak jsem jim zavolala a vše s nimi domluvila. Čištění probíhalo v neděli. Kdy máme zavřeno a byla jsem ráda, že nám s tímto termínem vyšli vstříc.

A byla jsem s jejich prací opravdu moc spokojená, podlaha byla nádherně vyčištěná. Dále mi doporučili nechat si podlahu zakonzervovat. Nanesli matný vosk, po kterém podlaha vypadala ještě lépe a výhodou byl i protiskluzový efekt. Což je pro naši práci v našem oboru velká výhra. Když nesete kávu či dezerty a pod nohama se vám ještě motají kočky.

Z výsledku…

Z výsledku jejich práce jsem naprosto nadšená. Vše proběhlo tak jak mělo a zaměstnanci byli navíc velmi milý a ochotní. Což je určitě obrovskou výhodou, protože nerada pracuju s někým, kdo je nepříjemný nebo je s nimi horší domluva, i když nabízí dobré služby. Celkově není nic, co bych jim mohla vytknout. Někoho asi zaskočí cena za vyčištění, je pravda, že to není nejlevnější. Ale skutečně se vyplatí do toho investovat.

Dokud jsem s produktem či servisem spokojená, jsem pro to si za to připlatit, navíc po jejich vyčištění zůstala podlaha ve skvělém stavu opravdu dlouho, takže se to ve výsledku vyplatilo i finančně a my s udržováním podlahy máme s kolegy už mnohem méně práce, za což jsme rádi. Tato firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.,  působí nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. I to může být pro vás další zárukou dobré kvality. Protože prosadit se i v zahraničí není úplně jednoduché.

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *