Jak odstranit skvrny, fleky, lepidla, černé šmouhy. Čištění, voskování, impregnace podlah

Published 5 roky ago -


 

Jsem vedoucím… 

Jsem vedoucím pobočky s osvětlením a v poslední době jsme si kolegy všimli, že podlaha už není v nejlepším stavu. Sice máme úklidový tým, který se o vše stará, ale zřejmě už to nestačilo.  Ale zároveň jsem to tak nechtěl nechat, protože to nepůsobilo vůbec dobře. A já si potrpím na profesionalitu ve všech směrech. A k tomu patří i hezká čistá a dobře působící prodejna. Divili byste se, jak hezké prostředí dokáže udělat dojem na zákazníky a ovlivní to i jejich rozhodnutí při nakupování. Nakonec jsem se rozhodl, že na to nechám najmout úklidovou firmu. Ale s žádnou jsem doposud neměl žádné zkušenosti a nikdo z mých kolegů také ne, tak jsem byl odkázaný pouze na recenze na internetu. Nechtěl jsem někoho, aniž bych si ověřil, že odvádí dobrou práci. A po přečtení několika fór a narazil na úklidovou firmu Čištění podlah Pardubice, která nabízí strojové čištění podlah a měla opravdu vynikající ohlasy.

Takže…

Takže jsem jim zavolal a domluvil se s nimi na termínu, kalkulaci a ostatních náležitostech. Potom jsme se společně domluvili na termínu a finančním plánu. Nebylo to sice nejlevnější, ale všichni na internetu psali, že se to opravdu vyplatí, také jsem nijak neváhal. Nedělalo jim potíže přijet ve večerních hodinách. Až bude prodejna zavřená, abychom nepřišli o tržbu. A po této zkušenosti s nimi musím říct, že jsem s nimi spokojený ve všech ohledech. Jejich ochotný přístup se mi velmi líbil a s výkonem jejich práce byl úžasný. Zaměstnanci z A SERVIS LIPKA, s. r. o. předvedli precizní práci a po nečistotách nezůstaly jediné stopy. Dále mi doporučili pravidelné čištění, protože je zde velká frekventovanost osob a bylo by lepší ji čistit každého půl roku.

Nijak…

Nijak příliš mě přemlouvat nemuseli, vlastně to ani nedělali, protože jsem okamžitě rád souhlasil, protože jsem s nimi byla ve všech směrech velice spokojený. Dále jsem si od nich nechal podlahu i navoskovat hlavně kvůli protiskluzovému efektu. Který se hodí, když zaměstnanci vybalují těžké zboží v podobě velkých lustrů a ta podobně. Za mě mohu tuto společnost všem jedině doporučit, protože úklidových firem je spousta a najít mezi nimi tu, která skutečně odvede kvalitní práci, není snadné, protože jich je na trhu hodně. Dále bych chtěl také vyzdvihnout chování zaměstnanců, jsou moc milí a ochotní. Cena jejich služeb je sice vysoká, ale i rozhodně se to vyplatí. Navíc firma používá jen ty nejkvalitnější prostředky a člověk musí očekávat, že se tyto faktory projeví i v ceně. A mně to opravdu nevadí, raději si připlatím za skutečně kvalitní službu. Takže pokud hledáte firmu, která nabízí kvalitní čištění podlah, tak se obraťte na tuto. Své služby navíc realizuje nejen po Česku, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *