S čištěním fasád je nejlepší se spolehnout na profi nátěr

Published 5 roky ago -


Jsem…

Jsem majitelkou nepálské restaurace a už delší domu jsem si říkala, že venkovní stěny by už potřebovali pořádně vyčistit a nově vymalovat. Byla na ní spousta špíny a takovou tou poslední kapkou bylo, že se tam udělala plíseň. A že to vypadalo už vážně příšerně. Muselo to zmizet, protože plíseň na fasádě nikdy není zrovna dobrou reklamou pro jakýkoli podnik. A takováto věc skutečně dokáže odradit spoustu zákazníků, věřte mi. Takže bylo potřeba najít nějakou úklidovou firmu. Ale s žádnou jsem neměla zkušenosti. Takže jsem se musela podívat na internetu. A hned za chvíli jsem našla úklidovou firmu. A měla samé vynikající reference. Tak jsem se rozhodla obrátit právě na ně. A nejenom, že mě mých problémů zbavili, ale i my vysvětlili, co plíseň vlastně způsobuje. To nejen na venkovních zdech, ale i na vnitřních. Naštěstí existuje řešení, na účinné odstranění plísně. A tím je protiplísňový nátěr LSG právě od této firmy.

Je to opravdu…

Je to opravdu vynikající věc a s ničím lepším jsem se na plíseň nesetkala. Nátěr uzavře fasádu tak, že vlhkost, spady, organické usazeniny, tvorba plísní a jiné povětrnostní nálety nebudou mít možnost do fasády proniknout a vlhkost ve fasádě bude mít možnost odcházet. Nátěr má vlastnost difuzního odporu, takže molekula vodní páry může bez problémů odcházet, zatímco molekula vody do fasády nevstoupí. Výhodou tohoto nátěru je také to, že výrazně prodlouží životnost a barevnou stálost fasádního nátěru. Životnost tohoto nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 12 let. A musím vynachválit i jejich zaměstnance. Jsou to opravdový profesionálové a na nikoho jiného už se nikdy obracet nebudu, protože odvedli vynikající práci a svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce.

Na místo…

Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. Fasáda mé restaurace je opět v naprostém pořádku a já jsem za to této firmě opravdu vděčná. Takže pokud i vy potřebujete pomoci s vaší fasádou, tak teď už víte, kam se obrátit. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *