Nežádoucí plísně, které hyzdí fasádu domu

Published 5 roky ago -


Čištění fasády není rozhodně jednoduchý úkol a může se to proměnit i v hotové peklo, pokud skutečně nevíte jak na to. Bez nadsázky. Vyčistit z fasády městský spad, prach a špínu a v hodně případech i dokonce plíseň, to je opravdu těžké.

A proto se vyplatí tento úkol svěřit profesionálům. My jsme měli problémy s vyčištěním fasády naší drogerie. Prvně jsme se snažili to vyčistit sami, ale byl to úplně promrhaný čas. Bylo nám jasné, že si na to musíme někoho najít. A tak jsme se rozhodli právě pro tuto firmu.

Měla…

Měla na internetu samé dobré reference, tak jsme si řekli, že nebudeme hledat nikoho dalšího a necháme si fasádu vyčistit právě od nich. Byla jsem ráda, že nám nabídli termín hnedka do necelých dvou týdnů. Pak přijeli k nám a pustil se do práce. Zaměstnanci nejdříve nanesli na plíseň dezinfekční prostředek, pomocí čistící pěny vyčistili celou fasádu, a poté na něj nanesli protiplísňový nátěr je aplikovatelný na všechny možné povrchy.

Například i na dřevo, OSB desky a i keramické obklady a podobné materiály. Také ho jde nanést i ve vnitřních i vnějších prostorách a jedná se nejen o účinný prostředek k odstranění, ale slouží i jako prevence. A proto jsme si jej nechali dát i dovnitř domu, abychom měli jistotu, že problémy s plísněmi už opravdu nebudeme muset řešit. Věřte mi, nestojí to za to, je lepší se o takové věci postarat dopředu.

Jsme…

Jsme s ním opravdu spokojení a můžeme jedině doporučit, protože plíseň z vlhkosti skutečně zmizela a od té doby se již nevrátila. A i jsme se od nich dozvěděli, jak vlastně vznikla. Ono totiž na všech zateplených fasádách se asi cca po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní. Které vypadají jako nečistoty a usazený prach. A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. No, jak se říká, každá mince má dvě strany. Ale s tímto nátěrem si o vzhled vaší fasády už nebudete muset dělat starosti.

Tato firma nabízí i čištění koberců a podlah, mytí oken a výloh a to i ve výškách a odstraňování graffiti. A vše realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají široké pole působnosti. A to vše podle mě nabízí i za velmi slušnou cenu. Ano, tato firma je o něco dražší, ale když vezmu v potaz, jakou kvalitu nabízí. Tak mi ta cena připadá naprosto v pořádku. Takže pokud hledáte opravdu dobrou a dostupnou úklidovou firmu, tak tady jste skutečně na správné adrese. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *