Jak vyčistit fasádu paneláku od plísní?

Published 5 roky ago -


 

Pokud…

Pokud hledáte někoho na čištění fasád, tak bychom vám jedny profesionály chtěli doporučit. A těmi jsou zaměstnanci z úklidové firmy. Jsem správcem paneláku a už delší dobu si nájemníci stěžovali, že fasáda je špinavá. A ze třeba mají lidé v osmém patře vedle okna plíseň na zdi atd. A byla to moje práce se o to postarat. A tak jsem si o tom začal něco zjišťovat a zjistil jsem, že se vlastně plíseň na venkovních zdech dělá opravdu často. Hlavně pokud si budovu necháte zateplit. A my panelák nechali zateplit cca pět osmi lety. A teď bylo potřeba najít řešení. Tak jsme hledali firmu, která by se o to postarala a našli jsme právě úklidovou firmu a jejich  nátěr LSG je vážně pecka. Je to opravdu vynikající věc a s ničím lepším jsem se na plíseň nesetkal. A kdybych to tušil dřív, nechala bych ho na dům dát jako prevenci.  Díky němu bude vaše fasáda bez nečistot, městského spadu a plísní.

A doporučuji…

A doporučuji vám, abyste si ho pořídili. Protože věřím, že tyto problémy s fasádou nechce mít nikdo z vás. A lidi z A SERVISU jsou skutečně spolehlivý. Jsou to opravdový profesionálové a na nikoho jiného už se nikdy obracet nebudu, protože odvedli vynikající práci a svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce. Na místo napadené nečistotami a plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. Nátěr uzavře fasádu tak, že vlhkost, spady, organické usazeniny, tvorba plísní a jiné povětrnostní nálety nebudou mít možnost do fasády proniknout.

Přičemž…

Přičemž vlhkost ve fasádě bude mít možnost odcházet. Nátěr má vlastnost difuzního odporu, takže molekula vodní páry může bez problémů odcházet, zatímco molekula vody do fasády nevstoupí. Výhodou tohoto nátěru je také to, že výrazně prodlouží životnost a barevnou stálost fasádního nátěru. Nátěr je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. K dalším službám této firmy patří i odstraňování graffiti, mytí oken a výloh – a to i ve výškách a čištění koberců a podlah. Pro více informací o jejich službách se podívejte na jejich webové stránky. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *