Čištění fasád a mytí oken ve výškách není žádná sranda.

Published 5 roky ago -


Spolu…

Spolu  kamarádem vlastníme literární kavárnu a obchod nám šlapal jako po másle. Ale nedávno jsme přece jenom museli řešit nepříjemnou situaci. Protože naše fasáda už vypadala hrozně. A něco takového může odlákat dost zákazníků. Zvlášť ty, co by se chtěli posadit na zahrádku. Protože nejenom že byla špinavá, ale byla na ní i plíseň. Tak jsme došli k závěru, že není zbytí a musíme si na to najmout nějaké profesionály. Bylo nám jasné, že ani jeden z nás nic s tím nezmůžeme. Jsme kutilové asi jako Pat a Mat. Začali jsme teda hledat na internetu nějakou firmu, která by se o to postarala, protože bylo jasné, že my si s tím neporadíme. Chtěli jsme sice nějakou, u které bychom měli jistotu, že to dobře dopadne, tak jsme pročetli několik recenzí na internetu.

A našli…

A našli jsme tam společnost s agendou Výškové práce Brno, která se nám zalíbila a začali jsme se víc zajímat už jen o jejich stránky a přečetli jsme si tam řadu informací. Nejenom že to tedy vypadalo, že to bude už opravdu něco, co nám pomůže. Ale také jsme na tuto firmu našli všude jen pozitivní ohlasy, takže jsme se rozhodli do toho investovat. A rozhodně se to vyplatilo. Na povrchy napadené plísní nanesli běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je taky prý aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

Nátěr…

Nátěr uzavře fasádu tak, že vlhkost, spady, organické usazeniny, tvorba plísní a jiné povětrnostní nálety nebudou mít možnost do fasády proniknout. Přičemž vlhkost ve fasádě bude mít možnost odcházet. Nátěr má vlastnost difuzního odporu, takže molekula vodní páry může bez problémů odcházet, zatímco molekula vody do fasády nevstoupí.  Takže teď už víte co dělat – opatřit si nátěr LSG. Zaměstnanci byli navíc velmi milí a profesionální. A tato firma navíc nabízí i celou řadu dalších služeb. Mezi které patří i čištění koberců a podlah, mytí oken a výloh a odstraňování plísní a graffiti. A realizují je po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají opravdu široké pole působnosti. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *