Spolu s nanoimpregnací se vám vaše okna a prosklené plochy budou udržovat jedna báseň

Published 5 roky ago -


Pracuji…

Pracuji v jumparku a jsem i hlavní vedoucí. Takže mám nejvíce věcí na starosti já. A nedávno jsem musel zařizovat mytí oken, protože už se mi zdály špinavé. Sice jsme si prvně říkal, že bychom se o to se zaměstnanci mohli postarat sami, ale nakonec jsem ten návrh zavrhl. Některá okna jsme opravdu vysoko, je k nim špatným přístup a nechtěl jsem riskovat, že se někdo zraní. Tak jsem si řekl, že bude nejlepší, když si na to najmu nějakou úklidovou firmu, která by se o to postarala. Ale žádnou jsem neznal. Tak jsem se začala ptát po kolezích, známých a tak dále. Kamarád měl skvělou zkušenost s mobilní speciálkou Mytí zimní zahrady Praha, od které si doma nechává čistit podlahy. Říkal nám, že se zabývají i mytím oken. Sám jsem si potom jejich reference ověřil na internetu a firma měla opravdu dobré ohlasy. Tak jsem naznal, že to nebude marná investice.

Zavolali…

Zavolali jsme jim, slečna na centrále byla moc milá a hned nám nabídla termín, řekla, jaká bude předběžná cena a všechny ostatní informace, které jsme chtěli vědět. A jejich práce byla stejná jako jejich smysl pro organizaci. Okna vyčistili perfektně a lesknou se jako zrcadlo. Pak na okna ještě dali impregnaci, aby se tolik nešpinila, a byla pro mě tak snáze udržovatelná. A to byla pro nás asi ta největší výhra, protože díky tomu špínu a prach z oken vždy smyje déšť a i my s nimi nemáme prakticky žádnou práci. Vážně odvedli tu nejlepší možnou práci a jsme s nimi maximálně spokojení a spolupracujeme s nimi nadále. Navíc jsme byli i velmi spokojení s chováním zaměstnancům. A měli to opravdu rychle hotové. Byli velice milí a profesionální, o žádné nevrlé lidi vůbec nešlo.

Tímto…

Tímto můžu službu mytí oken jedině doporučit, protože odvedli opravdu vynikající práci a i za přijatelnou cenu. Je o něco vyšší, to je pravda, ale stále dostupná pro všechny, kdo by ji mohl potřebovat. Super je, že jak jsem už již zmínil výše, tak nabízí i řadu dalších služeb, takže pokud chcete vyčistit koberec, podlahu, nebo třeba plíseň, jsou vám k dispozici, všechno mají více rozepsané na svých internetových stránkách. My je určitě využijeme na čištění podlah za nějakou dobu, protož to určitě taky bude potřeba. Jejich služby realizují nejen po České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Je tedy vidět, že má firma opravdu široké pole působnosti. Pro více informací se podívejte na jejich webové stránky. Určitě tam z úklidových služeb najdete vše, co byste mohli potřebovat. Či je neváhejte kontaktovat, určitě vám rádi zodpoví všechny vaše dotazy. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *