Díky strojovému čištění bude vaše podlaha zbavena všech nečistot a bude vypadat jako nová

Published 5 roky ago -


S manželkou jsme koupili dům, protože jsme už nechtěli žít v bytě. Oba dva jsme vždycky chtěli zahradu, kde by se děti vyřádily a my se tam mohli opalovat. Ale bylo potřeba tam udělat hodně úprav. Ale moc jsme to nedomysleli, protože jsme prvně dělali podlahu a až pak malovali a dělali okna. Takže potom byla podlaha poměrně hodně špinavá. Ale ať jsme dělali, co jsme dělali, tak podlahu se nám pořád nedařilo vyčistit. Shodli jsme se, že bude asi nejlepší, když si na to najmeme úklidovou firmu, pokud to má být opravdu v pořádku. mytí dlažby

Takže jsme začali hledat na internetu úklidovou firmu, která by se o to postarala.  A po přečtení mnoha recenzí jsme se rozhodli obrátit na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., protože měla opravdu ty nejlepší recenze na mytí dlažby. Samá kladná, lidi je opravdu vychvalovali. Bez delšího rozmýšlení jsme je kontaktovali a domluvili se na termínu. Pracovníci firmy dojeli v danou hodinu a pustili se do práce. Musím uznat, že podlaha najednou prokoukla a byla opravdu krásná. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhli pomocí velmi účinné čistící chemie.

Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následovalo odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočili čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a nechali ji doschnout.

voskování podlahfluatace podlahypřípravky na čištění podlah

Dále jsme se od nich dozvěděli, že…

Dále jsme se od nich dozvěděli, že kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využívají, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm, využívají k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah.

Bylo na nich i vidět, že pracovníci jsou řádně proškoleni a profesionálové, kteří ke své práci používají vždy kvalitní přípravky a pomůcky. Také nám bylo doporučeno, abychom ji nechali čistit takto důkladně alespoň jednou za rok.

jak vyčistit podlahučím vyčistit podlahučištění dřevěných podlah

Příště se jim ozveme znovu…

Příště se jim ozveme znovu, protože jsme s jejich službou byli velice spokojeni a nemáme tak potřebu obracet se na někoho jiného, protože u nich máme do budoucna záruku dobrého výsledku. Navíc zaměstnanci byli velmi milí, zdařilí a profesionální, a to je pro mě taky velice důležité, protože špatně se pracuje s lidmi, kteří jsou velmi nepříjemní, i když odvádí dobrou práci. Tato firma nabízí celou řadu dalších úklidových služeb, jako je i čištění koberců, mytí oken, odstraňování graffiti a plíseň. Takže ať už budeme potřebovat cokoli z toho, rozhodně se obrátíme právě na ně.

čištění betonových podlahcena čištění podlahčištění podlah cena z m2

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *