Strojové čištění je tím nejlepším řešením pro vaši zašpiněnou podlahu. Mytí dlažby

Published 5 roky ago -


Rád bych se podělil o svou vynikající zkušenost s jednou úklidovou firmou. Narazil jsem na ni nedávno na internetu, když jsem nějakou hledal, protože jsme měli doma menší nehodu, se kterou jsme si už sami neporadili. A tato firma nás zachránila. mytí dlažby

Dočetl jsem se, že firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí službu strojové čištění a voskování podlah a používá na čištění kotoučové stroje. Díky tomu je schopna podlahy vrátit do stavu, kdy vypadají jako nové, a to formou zakonzervování voskem. A díky tomu je poté i mnohem snazší je udržovat čisté, takže už s nimi nemáme prakticky žádnou práci.

co dělat s podlahamistaré nečistoty na podlazestará podlaha a jak ji obnovit

A proč jsme vlastně potřebovali čištění podlah?

A proč jsme vlastně potřebovali čištění podlah? Protože jsme jednou naše dcery dvojčata museli nechat jen chvíli bez dozoru a co se nestalo. Začaly si malovat lakem na nehty po podlaze v obývacím pokoji. Když jsme to potom viděli, tak jsme upřímně nedokázali věřit naším očím. Co ty děti opravdu nenapadne. Ani jsme netušili, jak se k tomu laku na nehty vůbec dostaly, protože moje manželka je na kosmetiku háklivá a vše si schovává. Každopádně to z té podlahy muselo zmizet.

obnova zašlé podlahyhloubkové vyčištění podlahyneagresivní chemie na podlahy

Manželka se to snažila vyčistit…mytí dlažby

Manželka se to snažila vyčistit, ale nešlo jí to. Tak jsem jí začal pomáhat, ale ani já jsem nepředvedl zrovna nejlepší výkony. Takže bylo potřeba se obrátit na nějakou tu firmu. A našel jsem právě A SERVIS LIPKA. Na internetu na ně byla navíc samá pozitivní recenze, takže jsem měl i nějakou záruku, že to nebudou zbytečně vyhozené peníze. Domluvili jsme se na termínu, kalkulaci a na všech ostatních detailech a za pět dní přijeli podlahu vyčistit.

schopná firma na čištění podlahpodlaha a zvláštnosti její údržby

A nebyl jsem sám…

A nebyl jsem sám, kdo byl opravdu hodně překvapený. I moje žena koukala na výsledek, jaký firma předvedla. A to v pozitivním. Jejich strojové čištění dokázalo opravdový zázrak. Použili i matný vosk, který nanášeli za pomoci speciálního stroje, a to ve dvou vrstvách. Tímto bych chtěl jejich službu strojové čištění podlah všem doporučit, protože rozhodně nebudete litovat a budete mít co dočinění s velmi seriózní firmou, která splní veškeré vaše požadavky přesně podle vašich představ.

aby podlaha vydržela dlouho jako nová

Jejich zaměstnanci jsou…

Jejich zaměstnanci jsou navíc velmi profesionální a milí, takže nebudete muset čelit nepříjemnému personálu, který se občas u některých firem vyskytuje. Je sice pravda, že cena jejich služeb je trochu vyšší, ale věřte mi, rozhodně se vyplatí do toho investovat. Takže pokud hledáte někoho, kdo nabízí opravdu kvalitní čištění podlah, nebo i mytí dlažby tak vám vřele doporučuji se obrátit na tuto firmu. A čištění realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich servisu vám doporučuji se podívat na jejich internetové stránky.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *