Pomocí strojového čištění může být i vaše podlaha jako ze škatulky. Čištění dlažby

Published 5 roky ago -


Spolu s kamarádkou vlastníme menší knihkupectví a vždy jsme se snažily, aby to u nás vypadalo co nejlépe. Protože i interiér má skutečně velký vliv na to, zda u vás zákazník nakoupí a nebo ne. A naše podlahy už byly opravdu špinavé. A nechtěly jsme to ta nechat, zvlášť ne před vánocemi. Tak jsme se jednou po zavírací době zdržely a snažily se je pořádně vyčistit. Ale naše snaha byla prakticky k ničemu, protože nějak velký rozdíl byste v tom nepoznali. čištění dlažby

Tak jsme naznaly, že jestli chceme mít hezky vyčištěnou podlahu, tak se musíme spolehnout na profesionály. A tak jsme hledali na internetu někoho, kdo by se o to postaral. Nakonec jsme si vybraly firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., protože měla nejlepší recenze na čištění dlažby. Nerady totiž jdeme do něčeho, co nemáme vyzkoušené, tak jsme opravdu dlouho ověřovaly reference, aby ta investice stála za to.

schopná firma na čištění podlahpodlaha a zvláštnosti její údržbyaby podlaha vydržela dlouho jako nová

Lidem z firmy…čištění dlažby

Lidem z firmy jsme vysvětlily naši situaci a domluvili se na termínu a tak podobně. Zaměstnanci přijeli se speciálním kartáčovitým strojem, s nímž podlahu dlouho pečlivě drhli. Na čištění použili speciální chemii, která krásně provoněla celý prostor. Poté nám nabídli pravidelné čištění, což jsme po tom, co jsme viděly, jak skvělou práci odvedli, prostě nemohly odmítnout. A to ještě není všechno. Na podlahu také nanesli vosk, díky kterému podlaha vydrží čistá déle a navíc má i protiskluzový efekt. Což je opravdu skvělá věc, protože ani jedna nenosíme papuče, a tak nám to na podlaze v ponožkách nebude tolik klouzat. Zaměstnanci byli navíc velmi milí a profesionální a domluva s nimi byla skutečně bez jediného problému.

kartáčování podlahyzašlá podlaha a co s níco dělat s podlahami

My s touto zkušeností…

My s touto zkušeností můžeme všem tuto firmu jedině doporučit. I cena byla přijatelná, vzhledem k tomu, že podlahu dokázali uvést do tak perfektního stavu a stihli to i za velmi krátký čas. Takže pokud poptáváte úklidovou firmu, která by nabízela skutečně kvalitní čištění koberců, tak vám rozhodně doporučuji tuto firmu. My s nimi byli spokojení v každém ohledu a neměnili bychom, takže není nic, co bychom jim mohli vytknout. Nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb, takže ať už poptáváte cokoli, doporučuji právě tuto firmu. Jsem si jistá, že s nimi budeme spokojeni ve všech ohledech.

Jediné, před čím asi musíme varovat je cena jejich služeb. Je o něco vyšší než u jiných firem, nicméně za to odvádí opravdu vynikající práci. Proto nám ani tolik nevadí, pokud si máme připlatit. Jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že má firma široké pole působnosti. Pro více informací o jejich servisu se podívejte na jejich webové stránky.

staré nečistoty na podlazestará podlaha a jak ji obnovitobnova zašlé podlahy

comments icon 0 comments
0 notes
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *