Vím, že se o mé starosti postarají jiní.

Published 5 roky ago -


 Protože jsem si během svých studentských let přivydělávala úklidem v rakouských domácnostech, dobře vím, jaké je to někdy martyrium, když se v domě nebo podniku neprovádí úklid pravidelně. Nejhorší pro mě byly vždycky koupelny. Sprchy, kde v rozích na mě číhala plíseň nebo toalety, kde leckdy číhala ještě daleko větší překvapení….

Dále pak jsem upřímně nenáviděla vnější okenní rolety, které jsem čistila od nánosů okolních polétavých nečistot. Jsem ráda, že takové přivýdělky jsou již za mnou a nyní si mohu dovolit zaplatit lidi, kteří tyto pro mě nepříjemné úkoly provedou za mě.

Když jsme našemu rodinnému domu pořizovali novou fasádní barvu, která za ta léta velmi vybledla. Nebylo možné se zcela vyhnout tomu. Aby nějaké ta barva a prach skončily i na oknech a okenních rámech.

Proto…

Proto jsme se obrátili na profesionální horolezce, kteří mají v agendě také čištění oken, o které jsme se na internetu dozvěděli mnoho hezkých věcí, a nejen na jejich stránkách jsme našli jejich ověřené postupy mytí oken. Spousta jejich zákazníků se takto podělila o zkušenosti s touto společností. Stálo tam například, že pro kvalitní provedení mytí oken je vždy důležité perfektně umýt celou plochu okna včetně jeho rámů a parapetů.

Technologie mytí oken spočívá v pečlivém provedení čistým rozmývacím nástrojem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Po proschnutí umyté plochy pracovníci provedou leštění na sucho čistou bavlněnou plenou. Díky obrovským dlouholetým zkušenostem je vždy realizována vlastní kvalitní technologie tzv. triku suchého leštění.

Pro…

Pro zásadní firemní důraz na kvalitu provádění úklidových služeb proto nikdy pracovníci nepoužívají leštící přípravky. I když je to určitě fyzicky náročnější postup. Okna vyleští pouze na sucho a tím je zaručeno, že zůstanou déle čistá.Společnost má spolehlivě ověřeno, že při použití leštících přípravků za mokra. Jsou po krátkém čase vidět na oknech esteticky nepřijatelné šmouhy a tahy leštění.

Při vlastním mytí skleněných ploch proto nesmí zůstat na oknech ani žádné zbytky starého leštidla. Hrozilo by totiž reálné nebezpečí, že i staré leštidlo za čas vlivem povětrnostních podmínek vystoupí. A jsou viditelné nevzhledné stopy a mapy po leštění. Pokud je okno silně znečištěno, například právě od stavebních prací. Provádí takové čištění za pomoci korundových žiletek. Které mají deset centimetrů dlouhou plochu.

Díky…

Díky této ploše nepoškrábou a nepoškodí okenní plochu a důkladně ji očistí od zatvrdlých nečistot. Jejich službu mytí oken jsme následně vyzkoušeli i u nás. Byli jsme nadšení z toho, že jejich činnost probíhala přesně podle stanoveného plánu a informací, které popisují na svých stránkách.

Jejich práce vypadala, jako by to byla hračka. Jenže dobře vím, že zdání klame. Jsem ráda, že jsem se toho nemusela na vlastní kůži účastnit a této firmě jistě patří obdiv, že se tak dlouho drží na špičce mezi úklidovými firmami. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *