Potřebujete skutečně kvalitně vyčistit podlahu?

Published 5 roky ago -


Pracuji jako jeden ze zvukařů v našem nahrávacím studiu a už delší dobu jsme opravdu nebyli spokojeni se stavem našich podlah. Působily zašle a špinavě, a tak jsme to samozřejmě nechtěli nechat. Ale nám samotným se do čištění moc nechtělo a po uklízečkách jsme nemohli chtít něco navíc, co nebylo stanoveno ve smlouvě.

Nakonec jsem se rozhodl, že na to nechám najmout úklidovou firmu. Ale s žádnou jsem doposud neměl žádné zkušenosti a manželka také ne. Tak jsem byl odkázaný pouze na recenze na internetu. Nechtěl jsem někoho, aniž bych si ověřil, že odvádí dobrou práci. A po přečtení několika fór a narazil na úklidovou firmu, která nabízí strojové čištění podlah a měla opravdu vynikající ohlasy.

Takže…

Takže jsem jim zavolal a domluvil se s nimi na termínu a tak podobně. A domluva s nimi byla perfektní, slečna na centrále byla moc milá a ještě ten den jsem měl na mailu návrh zakázky. Zaměstnanci předvedli precizní práci a po nečistotách nezůstaly jediné stopy. Dále mi doporučili pravidelné čištění. Protože je zde velká frekventovanost osob a bylo by lepší ji čistit každého půl roku.

Nijak příliš mě přemlouvat nemuseli, vlastně to ani nedělali. Protože jsem okamžitě rád souhlasil. Protože jsem s nimi byla ve všech směrech velice spokojený. Dále jsem si od nich nechal podlahu i navoskovat hlavně kvůli protiskluzovému efektu, což je taky určitě dobrým bonusem navíc. Za mě mohu tuto společnost všem jedině doporučit, protože úklidových firem je spousta a najít mezi nimi tu.

Která…

Která skutečně odvede kvalitní práci, není snadné. Protože jich je na trhu hodně. Dále bych chtěl také vyzdvihnout chování zaměstnanců – byli velice milí a ochotní a byla s nimi efektní domluva. To je jeden z dalších faktorů, proč tuto firmu musím doporučit, protože s tak ochotným a profesionálním přístupem jsem se dosud nesetkal a zaslouží si být opravdu dobře oceněn. Jedinou nevýhodou by se mohla zdát cena, je pravda že Čištění podlah nebylo nejlevnější. Ale opravdu se to vyplatilo.

Takže pokud hledáte firmu, která zajistí skutečně kvalitní čištění podlah, tak doporučuji tuto. Máme s ní tu nejlepší zkušenosti a rozhodně jsme se na ně neobrátili naposledy. Pro více informací o jejich servisu vám doporučuji se podívat na jejich webové stránky. Jsem si jistý, že tam z úklidových služeb najdete vše, co byste mohli potřebovat. A realizují je po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *