I podlaha se může lesknout jako kabelka

Published 4 roky ago -


Spousta lidí se mylně domnívá, že když si pořídí podlahy místo koberců, tak s nimi nebudou mít vůbec žádnou práci. Ale není tomu tak, i o ni je třeba řádně pečovat a je na to potřeba skutečně odborné a kvalitní technologie a zkušenosti pracovníků, abyste dosáhli opravdu krásně čisté podlahy a nijak ji nepoškodili.

Naší poslední zakázkou bylo čištění podlah v prodejně s kabelkami. A protože byly opravdu drahé, tak podle toho musela vypadat i prodejna a kolektiv zaměstnanců si toto opravdu uvědomovat. A všimli si, že podlaha už není v perfektním stavu. Takže je potřeba se o to pořádně postarat. Ale sami si s tím neporadili, tak se obrátili na nás.

A pro…

A pro nás už to nebyl žádný problém. V naší firmě k hloubkovému čištění podlah používáme zásaditou chemii. V některých případech používáme kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích, protože kyselá chemie je velmi agresivní. Ale za to zase dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah.

Protože v těchto případech je zapotřebí šetrného materiálu. Což je právě chemie zásaditá. A to samé platí i o způsobu čištění, je potřeba na to speciálních kartáčů, které v obchodě opravdu neseženete. Po Strojovém čištění podlah je vždy dobré je zakonzervovat nanesením fluatace, což je průmyslový polymer, jednoduše řečeno voskování podlahy. Proto to vždy našim zákazníkům doporučujeme. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy.

A podlahu…

A podlahu dáváme převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluzový efekt. Díky tomu vaše podlaha nebude jen dlouho čistá a krásná, ale je díky protiskluzovému efektu vytváří bezpečnější prostředí a snižuje hrozbu uklouznutí. Takže nejenom že zajistí dlouhodobější krásný vzhled vašich podlah, ale napomáhá i vašemu bezpečí.

Všechny tyto faktory kolektiv zaměstnanců velice ocenil. Podlahu se nám povedlo vyčistit bez problému a nanesli jsme i vosk, dík kterému jejich podlaha vydrží čistá velmi dlouho a oni už si s ní nebudou muset dělat takové starosti. Navíc díky protiskluzovému efektu nehrozí častá uklouznutí. K našim službám dále patří i čištění koberců, mytí oken a odstraňování plísní a graffiti. Pro více informací se podívejte na naše internetové stránky. Určitě tam najdete vše, co byste mohli potřebovat. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *