Co funguje, toho se držím. Mytí zimní zahrady

Published 4 roky ago -


Po několika docela bolestivých přešlapech nedělám unáhlená rozhodnutí. Nedělal jsem je, když jsem si potřeboval půjčit na rozjezd svého podnikání a ani, když jsme expandovali na zahraniční trhy. Myslím, že tento můj přístup se již začal vyplácet. Neříkám, že je to dobře vždy a za jakýchkoliv okolností. Ale mně osobně moje trpělivost, obezřetnost a zdrženlivost se vyplácí. mytí zimní zahrady

Stejně jsem postupoval i při výběru úklidové společnosti, od které jsem požadoval bezchybné provedení své práce. Chtěl jsem ji najmout na mytí oken. A to, že by výsledek měl být bez šmouh a nedokonalostí, je pro mě samozřejmost. Stejně tak opatrnost pracovníků vůči věcem v jejich dosahu a ochota podřídit se zákazníkovým možnostem. Zejména co se časových možností týče.

přípravky na mytí okenjak odstranit polepy z okenmytí výloh

Začal jsem s hledáním…mytí zimní zahrady

Začal jsem s hledáním na internetu a poptával jsem se svých známých i obchodních partnerů. Díky tomuto průzkumu jsem byl obeznámen s pracovní činností jedné firmy, která se mi zalíbila a došel jsem k názoru, že by to mohlo být přesně to pravé pro mě. Je zde řeč o úklidové společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o. Její služba mytí zimní zahrady se mi vryla do paměti. Když začal být můj problém aktuální, kontakt jsem nalistoval a na uvedené telefonní číslo jsem zavolal. Telefon zvedla moc příjemná paní, která byla velmi vstřícná a snažila se podat co nejvíce informací o jejich službě. Domluvili jsme se na termínu a k večeru jsem měl již v emailové schránce zaslaný předběžný návrh zakázky. Pročítal jsme i jejich webové stránky, kde měli spoustu zajímavých informací o různých úklidových činnostech, které provádějí, včetně onoho postupu mytí oken.

mytí prosklených stěnmytí lodžiíjak perfektně vyčistit skla

Když pracovníci přijeli…

Když pracovníci přijeli, zjistili co a jak, a velice efektivně práci zorganizovali tak, aby vše fungovalo jako švýcarské hodinky. Samotné mytí bylo velmi poučné. Dávali pozor na věci okolo sebe. Velice kvituji jejich profesionalitu. Takovou sladěnost a preciznost u úklidových pracovníků jsem si nedokázal ani představit. Okna vyčistili včetně rámů, parapetů a žaluzií a vše probíhalo velmi rychle. Mohu říci že jsem s firmou nadmíru spokojen a rozhodně se jich do budoucna vzdávat nehodlám. Již jsme domluveni na pravidelném mytí v cyklu jednou za čtrnáct dní. A co funguje , toho se budu držet.

leštění bez leštících přípravkůjaká firma na mytí okenjak mít zářivě čistá okna

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *