K dokonale vyčištěním oknům nejsou potřeba kouzla

Published 4 roky ago -


Vždycky jsem chtěla mít vlastní taneční školu a po několika letech se mi to opravdu podařilo. Měla jsem na to i své vlastní prostory. Které jsme si zařídila podle svého. A všude jsem nechala dát skoro samá zrcadla. Protože se poté tanečníci nejenom vidí a mohou kontrolovat své pohyby, ale také to mělo své určitě kouzlo. Jejich velkou nevýhodou bylo však to, že jejich čištění byl neskutečný záhul a otrava v jednom. Takže to chtělo jinou alternativu. A s jejich čištěním jsem se s kolegou začala spoléhat na úklidovou firmu. Pamatuji si, kdy jsme se s nimi setkali poprvé. Předtím jsme si nechali čistit okna a zrcadla od jiné firmy. Ale byla poměrně nespolehlivá, neustále přesouvala termíny, takže to potřebovalo změnu. Takže jsme si tehdy sedli k internetu a hledaly firmu, která by měla opravdu dobré reference. A od té doby spolupracujeme pouze s nimi a jsme velice spokojení.

Okna…

Okna jsou po jejich mytí krásně čistá bez čmouh, lesknou se a vše je perfektní včetně našich rámů a parapetů. Okna byla lesklá jako zrcadlo. Pamatuji si, jak jsme byli všichni překvapení, když nám je myli poprvé. Jsme s našimi kolegy velmi spokojeni a jejich službu mytí oken určitě opravdu doporučujeme. A samozřejmě zrcadla jsou vyčištěná stejně dobře a kvalitně. Takže jestli poptáváte mytí oken nebo zrcadel, zaručeně se obraťte na tuto firmu, protože pokud využijete jejich servis, určitě nešlápnete vedle. Používají totiž speciální nanoimpregnaci, díky které vydrží okna opravdu dlouho čistá, špína se na nich tolik neusazuje, což nám samotným usnadňuje jejich údržbu, protože bez ní by okna tak dlouho čistá určitě nevydržela a my bychom si čištění oken museli objednávat mnohem častěji. Takže službu a nanoimpregnaci této firmy určitě doporučujeme. Navíc je nabízí i za přijatelnou cenu, kterou jsme ochotni za takovou kvalitu zaplatit.

K…

K tomu všemu nabízí i jiné služby jako čištění fasád, koberců a podobně, takže pokud potřebujete i něco takového, určitě bych neváhala a také se i v těchto případech obrátila na ně. A své služby samozřejmě realizují nejen ve větších prostorech, ale i v domácnostech, já sama jsem jejich služby začala využívat i ve své domácnosti, takže pokud už doma na práci nestačíte, nechat si pomoci nich je určitě dobrou volbou. Jejich zaměstnanci jsou navíc velice milí a ochotní a nemají nejmenší problémy přizpůsobit se vašim požadavkům, protože chápou. Že je třeba to přizpůsobit tomu, aby se nečistilo v době, kdy u nás probíhají lekce. Navíc nabízí i celou řadu dalších služeb, takže se určitě vyplatí se na ně obrátit, ať už potřebujete cokoli. A SERVIS LIPKA, s.r.o.


comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *