Každý problém má řešení. A o špinavé podlahy se postará strojové čištění

Published 4 roky ago -


V našem obchodě, která se zabývá hlavně prodejem profesionálního make up vybavení. Jsme už dlouho nebyly spokojení se stavem našich podlah. Vážně jsme se snažili je prvně vyčistit sami, ale narovinum. Bylo potřeba si na to najmout úklidovou firmu. Tak jsme jedné firmě zavolali, ale nedopadlo to zrovna podle mých představ. Vlastně samotné čištění se ani nekonalo, protože nepřišli. Domluvili jsme se na termínu i kalkulaci a podobně, hlavně na konkrétním čase. Který byl fakt důležitý, jelikož nešlo omezit chod firmy v administrativní budově a vyčištění podlah muselo být provedeno pozdě večer. A oni s tím souhlasili, tak jsem myslel, že už mám vyhráno. Pak ale zazvonil telefon poprvé s oznámením, že je potřeba čištění přesunou na jiný den. To jsme tedy ještě vzali s klidem.

Jenže…

Jenže potom zavolali znovu, kdy mi řekli, že čištění podlahy musí proběhnout ve dvou různých dnech. Kdy dokonce ani nebyly hned za sebou. Poté jsem jim rovnou řekl, že o jejich služby nemám dále zájem, protože jsme si s kolegy nemohli dovolit dále čekat. Takže hledání začalo nanovo. Pátral jsem po internetových vyhledávačích a diskuzích po jiných firmách. Které by mi zajistili kvalitní vyčištění podlah ve všech patrech a nejlépe během jednoho dne. Narazil jsem na firmu A SERVIS a ihned je kontaktoval. Řekl jsem jim své požadavky a zeptal se, zda kdy je možný nejbližší termín. Byl jsem opravdu mile překvapen, protože mohli přijít hned za dva dny. Hned jak přijeli, na nic nečekali a pustili se do čištění. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhli pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následovalo odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem. Na kterém je napojena hubice s gumovými lištami.

Poté…

Poté podlahu ještě jednou namočili čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a nechali ji doschnout. Dále jsme se od nich dozvěděli, že kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využívají, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Také nám bylo doporučeno, abychom ji nechali čistit takto důkladně alespoň jednou za rok. Z výsledku jejich práce jsme byli všichni opravdu moc nadšení. Byla krásně čistá a lesklá, takže není nic, co bych jim mohl vytknout, proto všem tuto službu čištění podlah vřele doporučuju. Pro více informací se podívejte na jejich internetové stránky. Určitě tam z úklidových služeb najdete i čištění lité stěrky prostě vše, co byste mohli potřebovat. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *