Strojové čištění podlah dokáže zázraky, a proto je to nejlepší metodou na čištění podlah

Published 4 roky ago -


V naší firmě svým zákazníkům nabízíme řadu úklidových služeb jako je například čištění podlah. Odstranění starého vosku z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, čistění koberců, strojové čištění čalounění. Realizujeme denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem. Dále také zajišťujeme i postavební úklid či úklidové výškové práce. Provádíme také čištění, leštění, mytí oken, mytí výloh a prosklených ploch, a to i ve výškách. Po dohodě čistíme žaluzie, lamely, rolety, a markýzy. Odstraňujeme nedovolené polepy, reklamní polepy, ochranné fólie, samolepky, banery ze všech prosklených ploch. V tomto článku bychom se chtěli zaměřit na naše hloubkové strojové čištění podlah. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj, díky kterému dosahujeme skutečně hloubkového čištění. Postupujeme následujícím způsobem, podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie.

Jamile…

Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Tento jednokotoučový stroj využíváme k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. 

Našich…

Našich výsledků však nedosahujeme pouze díky nejlepší dostupné technologii, ale i díky tvrdé práci a profesionalitě našich zaměstnanců, kteří jsou všichni řádně proškoleni a jsou špičkami ve svém oboru. Naší poslední zakázkou bylo mytí betonové podlahy v domácnosti jednoho staršího páru, pro které čištění zařídila jejich vnoučata. Pár se už o podlahu nedokázal sám postarat a zároveň ji chtěli mít vyčištěnou. Tudíž se obrátili na nás. Podlaha byla sice stará, ale nebyla v tak špatném stavu, jak jsme očekávali, vyčistit se nám ji povedlo bez problému. Poté jsme nanesli i vosk, aby podlaha vydržela déle čistá a získala i protiskluzový efekt, který starší paní velmi ocenila. A my jsme rádi, že jsme jim mohli pomoci, a že byli s naší prací spokojeni. Pro více informací se podívejte jejich internetové stránky. Určitě tam najdete vše, co byste mohli potřebovat.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *