Každá podlaha si zaslouží to nejlepší. Zaslouží si strojové čištění

Published 4 roky ago -


S čištěním podlah to mnohdy není taková legrace, jak to vypadá. Mnohdy vám ani čisticí přípravky z drogerie nepřinesou ten výsledek, jaký byste chtěli. A hlavně potřebovali.  Ale není nutní zase zoufat, protože existuje možnost, jak se o to postarat. A tou možností je strojová metoda čištění, kterou nabízí.  A potom, co jsme ji vyzkoušela, nedám na ni dopustit. Podlaha je po čištění perfektní a bez nečistot. Firma má s čištěním podlah dlouholeté zkušenosti. My jsme potřebovali vyčistit podlahu v našem nehtovém studiu, kde už opravdu vypadala tak nějak všelijak. A musím vám doporučit nejen jejich čištění podlah, ale i jejich voskování podlah. Opravdu se vyplatí nechat si podlahu zakonzervovat nanesením fluatace – průmyslového polymeru – voskování podlahy.

Tímto…

Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu prý dávají převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk do podlahy vetřou 2-3x, tak aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz. Používají kvalitní německý pololesklý vosk PKD – odolný polymer s dobrou životností. Tento polymer má řadu výhod. Na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti skluz, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah. Navíc vám udrž podlahu i déle čistou, už není potřeba ji tak často umývat, protože se na ní nečistoty již tolik neusazují. Což je při takových velkých prostorách, jako jsou ty naše, rozhodně užitečné. Jen musíme varovat ohledně jejich ceny.

Je…

Je o něco vyšší, to je pravda, ale rozhodně se to vyplatí. Kvalita jejich služeb je opravdu vysoká a používají ty nejkvalitnější technologie, takže člověk nemůže očekávat, že to bude levné. Navíc zaměstnanci byli velice milí, zdvořilí a profesionální. Takže si u nich nemáme na co stěžovat. A proto lité stěrky čištění všem vřele doporučujeme. Jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že jsou žádaní i mimo Českou republiku, a když je někdo žádaný, tak musí být dobrý. I toto pro vás může být další záruka kvality. My se na ně určitě obrátíme znovu, protože jsme s nimi byli spokojeni skutečně ve všech ohledech. Pro více informací o jejich službách vám doporučuji se podívat na jejich webové stránky. Jsem si jistá, že tam najdete vše, co byste z úklidových služeb mohli potřebovat.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *