Je potřeba se spolehnout na nás

Published 4 roky ago -


Naše úklidová firma nabízí širokou škálu úklidových služeb a jednou z nich je i strojové čištění podlah. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj, který zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Postupujeme následujícím způsobem jak umývat podlahy, kdy podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Ve většině případech pracujeme se šetrnou zásaditou chemií, pokud se nejedná o čištění podlah v prostorách. Kde probíhaly stavební rekonstrukce a je znečištěná cementem a podobnými materiály, které vyžadují na odstranění již kyselou chemii. Jakmile je povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout.

Kotoučový…

Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. A ke všem druhým podlah je velice šetrný, takže nemusíte mít strach, že by se vaší podlaze něco stalo. Po vyčištění podlahy je dobré podlahu nechat zakonzervovat voskem. Tuto službu rovněž nabízíme a doporučujeme ji všem našim zákazníkům. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu dáváme převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk musíme na podlahu nanést dvakrát až třikrát, aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluzový efekt. Na konzervování podlah používáme kvalitní německý pololesklý vosk PKD. Jedná se o odolný polymer s dobrou životností.

Tento….

Tento polymer má řadu výhod, například: na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti skluz, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah. Pracujeme s nimi dlouhodobě a jsme s ním spokojeni nejen my, ale i řada našich zákazníků. Naší poslední zakázkou bylo čištění podlah v prostorách nepálské restaurace. Holt v takových frekventovaných provozech se podlahy zašpiní raz dva. A proto se na vše obrátili na nás. Vše jsme tedy vyčistili naši speciální kosmetikou a kotoučovým strojem. Dále si ji majitel nechal na naše doporučení i zakonzervovat. Jsme rádi, že byli s naší prací spokojení a stali se našimi pravidelnými zákazníky. Pro více informací se podívejte na naše internetové stránky. Nabízíme spoustu úklidových služeb a všechny realizujeme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *