Spolu námi může být každá fasáda ve skvělém stavu

Published 4 roky ago -


Pracuji v kosmetickém poradenství, kde nejenom prodáváme kosmetiku, ale snažíme se ji našim klientům vybírat na míru, aby naše kosmetika měla pro jejich pleť co nejvyšší účinek. A protože naše práce souvisí se vzhledem, tak jsme hodně dbali i na to, jak to u nás vypadá.

A bohužel, naše fasáda už nevypadala zrovna hezky. Přemýšleli jsme o všech alternativách, co bychom s tím mohli dělat. A pár věcí jsme našli. Na zateplených fasádách se asi cca po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní, které vypadají jako nečistoty a usazený prach.

A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. Což je rozhodně nevýhodou. A samozřejmě jsme to tak nechtěli nechat. Naštěstí jsme na internetu našli nejenom tyto informace, ale taky i řešení, jak bychom se toho mohli opravdu zbavit. Respektive někoho, kdo by nás toho mohl zbavit. Jedná se o Čistění oken Brno.

Měli…

Měli na internetu samé dobré reference, tak jsme si řekli, že nebudeme hledat nikoho dalšího a kontaktujeme je. A bylo to dobré rozhodnutí. Jejich postup práce je následující. Po desinfekci, odstranění stávajícího mikrobiálního napadení a renovaci poškozeného povrchu aplikují LSG. Docílí  tím ochrany proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub a kvasinek.

Po zaschnutí se na ošetřeném povrchu vytvoří omyvatelná, průhledná a difúzně otevřená ochranná mikrovrstva. Nátěr se může užívat ve vnitřních i vnějších prostorách a má univerzální aplikovatelnost na omítky, barvy, dřevo, dřevoštěpkové a dřevotřískové desky, umakart, betony, keramické obklady a další materiály. Jedná se o nejúčinnější prostředek trvalé ochrany proti mikrobiálnímu napadení s certifikátem na přímý styk s potravinami na trhu.

Nátěr…

Nátěr je totiž vyvinutý speciálně i pro aplikace v potravinářských a zdravotnických provozech. Také ho jde nanést i ve vnitřních i vnějších prostorách a jedná se nejen o účinný prostředek k odstranění, ale slouží i jako prevence. A proto jsme si jej nechali dát i dovnitř našeho poradeství, abychom měli jistotu, že problémy s plísněmi už opravdu nebudeme muset řešit. Věřte mi, nestojí to za to, je lepší se o takové věci postarat dopředu.

Jsme s ním opravdu spokojení a můžeme jedině doporučit, protože plíseň skutečně zmizela a od té doby se již nevrátila. A jestli můžu ještě něco doporučit, tak to, abyste si nátěr nechali nanést, i pokud vás plíseň ještě nepotkala. Protože takto budete mít jistotu, že vás skutečně nepotká. A věřte mi, ztrácet čas čištěním fasády od plísní a špíny nechcete. Nestojí to za to. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *