Vše bylo neskonale špinavé, ale díky nim vypadá zase vše jako nové

Published 4 roky ago -


Když jsem si pronajímala místo, kde budu podnikat v šití a prodeji látek, tak jsem hledala opravdu dlouho, než jsem natrefila na jeden skvělý prostor ve městě. Bohužel jediná vráska byla poměrně špinavá fasáda domu.

Ale i tak jsem se rozhodla, že si místnost pronajmu. Když jsem vše zařizovala, kamarádka mi radila, ať se domluvím nájemníkem, respektive s vlastníkem domu, ve kterém jsem si pronajal místnost na tom, že je potřeba fasádu obnovit. Bohužel mi bylo řečeno, že pokud s tím chci něco dělat, tak to nemohou majitelé plně hradit, ale něco mi přispějí. Byla jsem ráda alespoň za toto.

Hledala…

Hledala jsem nějakou firmu, která by mě nečistot na fasádě zbavila. Našla jsem Mytí fasády Brno, která se mi líbila díky mnoha pozitivním recenzím. Firma se specializuje na čištění fasád od všech nečistot, a to i od plísně. Do firmy jsem zavolala a domluvila si termín. Za asi tři dny za mnou přijel tým pracovníků.

Obhlédli si fasádu domu a hned mi řekli, že na některých místech není jen nečistot pocházející ze smogu, ale také plíseň. Pověděli mi, co je potřeba udělat a zda s tím souhlasím. Samozřejmě jsem chtěla, aby mě té plísně zbavili, takže jsem souhlasila s tím, aby použili veškeré prostředky a techniku, která je účinná.

Pracovníci…

Pracovníci byli svižní i důkladní. Fasádu vyčistili pomocí speciální čistící pěny, která se na fasádě udrží dlouho a svou intenzitou zvyšuje čistící účinek. Z fasády odstranili ještě také vodní kámen i nehezkou a nebezpečnou plíseň. Mají techniku, která umožní zbavit se plísně a zastavit další šíření nebo znovuvytvoření této plísně na jakékoliv fasádě.

Na plíseň aplikují desinfekci a pak nátěr LSG, který má životnost 6 a více let. Odstranění probíhá v několika krocích. Nejprve je mechanické a chemické čištění fasády tlakovou vodou s čistící chemií, která udrží fasádu v dobrém stavu.

Fasáda…

Fasáda je dokonce i jednotně barevná a není potřeba obnovovat fasádní výmalbu. To je skvělé, práce není tak složitá, a navíc klientům šetří peníze i čas. Nátěr je pak odolný vůči UV záření, což je pro mě dobré, protože na fasádu svítí hodně slunce. Když s prací tým skončil, byla jsem nadšená.

Plíseň a nečistoty zcela zmizely. Nebylo poznat, že byla stěna někdy špinavá nebo od plísně. Kdybych to neviděla na vlastní oči, tak budu hodně skeptická. Ale firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. mě opravdu nadchnula a já si je nemůžu vynachválit. Proto je můžu doporučit i dalším lidem, které trápí nečistá fasáda.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *