Nechte si poradit od zkušených odborníků

Published 4 roky ago -


Pracuji v bezlepkových potravinách a už jsme se usnesli, že opravdu musíme nechat vyčistit fasádu. Protože už byla vážně hodně špinavá. A co hůř, na jedné straně se dokonce udělala i plíseň. A není třeba nějak zdlouhavě diskutovat o tom, že něco takového dobrou reklamu určitě neudělá. Naopak to spoustu lidí může odlákat. A taky mi bylo jasné, že ani já a ani nikdo z kolegů to nezvládne vyčistit, tak bylo potřeba se postarat o nějakou úklidovou firmu. Takže jsem začala hledat na internetu, abych si přečetla, kterou lidi na diskuzích nejvíce doporučovali. A našla jsem úklidovou firmu. Čištění fasády Ostrava měli nejlepší hodnocení, všichni o tich psali opravdu hezky. A ti se o to postarali bez problému a musím vám ji všem vřele doporučit.

Jejich…

Jejich protiplísňový nátěr je vážně senza. Antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. Již velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem LSG  nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Po zaschnutí má povrch tvořený nátěrem LSG iontový náboj, který při přiblížení buňky mikroorganismu začne vytvářet s důležitými ionty v buněčné stěně mikroorganismu iontové můstky. Touto interakcí dochází k oslabení pevnosti buněčné stěny mikroorganismu na úroveň, kdy už není schopná udržet nitrobuněčný tlak. V tento okamžik dochází k protržení buněčné stěny.

Díky…

Díky tomu LSG trvale chrání sebe a tím i ošetřený povrch proti napadení mikroorganismy. U buněk vyšších organismů k tomuto jevu nedochází a zůstávají tak při kontaktu nepoškozeny. Působení zároveň není reaktivní, takže nedochází ke snížení aktivity v exponovaných místech. Přípravky LSG neobsahují toxické látky, těkavé polutanty, organické rozpouštědla, kovy nebo nanočástice a jejich efektivita je po zaschnutí okamžitá bez potřeby UV záření. A firma nabízí i celou řadu dalších služeb. Patří k nim čištění koberců, podlah, odstranění starého vosku (polymeru) z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, strojové čištění čalounění. Realizují denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem. Provádí také čištění, leštění, mytí oken, mytí výloh a prosklených ploch, a to i ve výškách. Po dohodě čistí i žaluzie, lamely, rolety, a markýzy. Díky této firmě je naše fasáda opravdu v perfektním stavu.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

 

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *