Kdo na vlastní oči neuvidí, sám tomu neuvěří

Published 4 roky ago -


V centru města mám obchod s komiksy. Od malička jsem byl úplný blázen do všemožných komiksů. A mým snem pak v dospělosti bylo vlastnit obchod s komiksy. A světě div se, sny se vážně plní. Nyní má skvělý obchod a strašně mě to baví.

Jenže se na fasádě obchodu udělala plíseň, která nechtěla jít dolů. To jsem tam ale nemohl nechat. Zákazníci by si mohli myslet, že to vypadá hrozně i uvnitř, což ale není pravda. Plíseň mohla ohrozit obchod s komiksem. Proto jsem si sedl jednoho večera k internetu a našel jsem si Špinavá fasáda, čištění Plzeň.

Proč zrovna je? Tak za prvé měli na internetu hodně pozitivních recenzí od klientů. A zadruhé se mi líbily jejich webové stránky, kdy měli hezky vše popsané jak a co budou dělat a proč. Člověk si tak dopředu může udělat nějaký obrázek o tom, jak bude práce vypadat a jak kvalitní firma je. Zavolal jsem tam a domluvil se s jednou paní na termínu.

Asi…

Asi za tři dny už ke mně dojel tým pracovníků. Jejich přístup a prostředky jsou dokonalé. Nejprve jde na řadu mechanické a chemické čištění fasády tlakovou vodou s čistící chemií, která udrží fasádu v dobrém stavu. Fasáda je dokonce i jednotně barevná a není potřeba obnovovat fasádní výmalbu. Pak je na řadě chemický nástřik, a nakonec se aplikuje protiplísňový nátěr LSG.

Nátěr je velice účinný a odolný. Po zaschnutí se na ošetřeném povrchu vytvoří omyvatelná, průhledná a difúzně otevřená ochranná mikrovrstva. Nátěr lze aplikovat nejen na fasády domu, ale také na dřevo, dřevoštěpkové a dřevotřískové desky, umakart, betony, keramické obklady a další materiály. Nátěr je také odolný vůči UV záření, takže se nemusíte obávat, když na vaši fasádu svítí celý den slunce.

Záruka…

Záruka na něj je 2 roky a pracovníci říkali, že vydrží 6 až 10 let. Jsem nadšený, že podobný problém nebudu muset řešit za pár měsíců. Důležité je hlavně to, že mi snad už nebude plíseň odhánět zákazníky v obchodě. Antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu.

I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Oni mi úplně vytřeli zrak. Protože fasáda byla dokonale čistá. Ani já jsem nedokázal pak určit, kde plíseň byla. Prostě špica. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *