Díky rozumné domluvě nebyl s ničím problém

Published 4 roky ago -


Pracuji v sekáči, který se zaměřuje na dětské zboží, jako je oblečení, botičky a i hračky a nedávno jsme si museli nechat vyčistit fasádu. Nejenom že původní barva byla pryč a na zdi se usadila spousta špíny, byly na ní takové ty nevzhledné špinavé mapy, jenže na ní byla i plíseň. A to tam vážně nemohlo zůstat, vypadalo to příšerně. Taková věc totiž opravdu dokáže odlákat zákazníky. Ale neměla jsem s čištěním fasády žádné zkušenosti, tak mi to nepřišlo jako dobrý nápad se do toho pouštět. S ostatními jsme se shodli, že to rozhodně nezvládneme, vždyť jsme na to neměli ani nějaké speciální prostředky a z vlastní zkušenosti vím, že savo je na nic. Takže jsem se musela obrátit na nějakou úklidovou firmu. A když jsem si o tom začala něco zjišťovat, našla jsem několik užitečných informací, které bych tady chtěla zmínit. A sice, že na zateplených fasádách a na severních stranách zdí je výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější. Účinným řešením, jak se jich zbavit, je produkt LSG.

A…

A ten i spolu se službou odstraňování plísní nabízí Čištění fasády Praha. Je to nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému stoprocentně zbaví. Je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let.

Při…

Při odstraňování plísně naši zaměstnanci uplatňují následující postup. Na povrchy napadené plísní jejich zaměstnanci nanesou běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté nanáší nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je taky aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Takže budek si nevíte rady s vaší fasádou, tak LSG je určitě to pravé. Pro více informací se podívejte na jejich webové stránky.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *