Univerzita se již z dálky leskne.

Published 4 roky ago -


Na naší univerzitě dbáme hodně na to, aby se u nás nejen student, ale také všichni pracovníci cítili dobře. Příjemné prostředí lze zařídit také pomocí dodržování čistoty. Nikdo přeci nechce navštěvovat školu nebo pracoviště, které je špinavé a neuklizené. Každý rok si minimálně dvakrát zveme hlavně na čištění oken úklidovou firmu. Máme s nimi již dlouhá léta dobré zkušenosti, jsme s nimi spokojení a už bychom je nevyměnili za nikoho jiného. Proč? Domluva s nimi je naprosto snadná, práce je odvedena vždy pečlivě a profesionálně. Vynikají hlavně díky svému přístupu k práci, klientům, technikou a prostředky. Málokterá firma ví o čištění tolik, jako oni. A pozná se to právě na výsledku.

Vždy…

Vždy, když zavoláme do firmy, tak nám vycházejí vstříc a zhruba do dvou nebo tří dnů už můžeme očekávat tým profesionálů. Nejdříve důkladně a kvalitně umyli všechna okna, pak je setřeli pomocí stěrky, která byla opatřena kvalitní gumou, aby nedošlo k poškrabání okna. Pak začali s leštěním, ale nepoužívali vůbec žádné leštící přípravky. Ty jsou totiž nevhodné, jelikož po krátkém čase můžete vidět tahy po leštění a nevzhledné šmouhy, které kazí celkový dojem z umytého okna. Místo toho využívají svou vlastní techniku, a to tzv. trik suchého leštění. Ten spočívá v tom, že pracovníci mají suchou bavlněnou plenu a až výlohy uschnuly, začali je leštit. Leštili opravdu pomalu, nevynechali ani jeden kousek a dbali na to, aby bylo vše důkladně vyleštěné.

Samozřejmě…

Samozřejmě čištění na sucho bylo sice fyzicky náročnější, ale o to lepší získali pracovníci výsledek. Všechna špína, skvrny, šmouhy a otisky prstů jsou vždy pryč mrknutím oka. Tým Špinavá fasáda, čištění Praha si dobře poradí i s různými nálepkami nebo zbytky od izolepy po plakátech. Okna vypadají vždy jako nová, lesknou se již z dálky. A nejen okna. Po škole máme taky hodně vitrín a výloh, a i s těmi si pracovníci vždy dokonale poradí. Dokonale vyčištěný je vždy i skleněný most, který spojuje univerzitu s knihovnou. To ale není vše, v čem firma vyniká. Na internetu jsme si přečetli, že se firma zabývá také čištěním podlah, koberců, dokáže si poradit s graffiti nebo i plísněmi na fasádách. Kdybychom potřebovali pomoci i v těchto oblastech, je nám jasné, že se obrátíme na firmu, protože jim věříme na sto procent. Tímto chceme firmě poděkovat za skvělé služby, ochotu, vstřícnost a bezvadně odvedenou práci.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *