Za kvalitu holt musíte někdy připlatit

Published 4 roky ago -


Pracuji v knihkupectví a před nějakou dobou jsme poptávali čištění fasády. Protože už vypadala žalostně. A bohužel, kdyby na ní byla jen špína, tak by to taková tragédie nebyla, jenže ono na ní byla i plíseň. A s tím jsme si už poradit nedokázali.

Takže bylo potřeba se postarat o to, aby ta plíseň zmizela. Což znamenalo najít nějakou firmu. Ale protože jsme žádnou neznali, tak bylo potřeba provést menší průzkum na internetu. A jednu skvělou jsme našli. Jedná se o Čištění zateplené fasády Praha. Měli na internetu samé dobré reference, tak jsme si řekli, že nebudeme hledat nikoho dalšího a necháme si plíseň odstranit právě od nich.

A hned jak jsme jim zavolali, tak na nás udělali dobrý dojem, domluva s nimi byla perfektní. A byla to vynikající volba, protože se o vše postarali a naše fasáda je pak opravdu ve skvělém stavu. Skutečně – vůbec byste na ní nepoznali, že by na ní byla plíseň a další nežádoucí nečistoty.

Zaměstnanci…

Zaměstnanci nejdříve nanesli na plíseň dezinfekční prostředek, a poté na něj nanesli protiplísňový nátěr LSG je aplikovatelný na všechny možné povrchy, například i na dřevo, OSB desky a i keramické obklady a podobné materiály. A proto jsme si ho nechali dát i dovnitř – jako prevenci. Poučili jsme se, že o takové věci je lepší se postarat dopředu. Skutečně.

A díky nátěru LSG máme jistotu, že vše bude v pořádku. Jsme s ním opravdu spokojení a můžeme jedině doporučit, protože plíseň skutečně zmizela a od té doby se již nevrátila. A musím doporučit firmu celkově, protože odvedli skvělou práci a i zaměstnanci byli moc milí. I ceny nám přišly v pořádku. Je pravda, že jsou sice o něco vyšší, ale když přihlédneme ke kvalitě, jakou firma nabízí, tak ta cena je naprosto v pořádku.

Člověk…

Člověk si za kvalitu holt musí někdy připlatit. Navíc používají drahou kosmetiku a přístroje, takže člověk musí počítat s tím, že se to promítne i v ceně služby, jinak by to nebylo vůbec možné. Z hlediska poměru cena výkon se zde stále bavíme o velmi příjemné ceně. A i zaměstnanci jsou velmi milí, spolupráce s nimi byla bezproblémová.

Tato firma realizuje firmy po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A nabízí jich opravdu hodně. Patří k nim i čištění koberců a podlah, které provádí strojovou metodou. Také se zabývají i mytím oken a všech skelných povrchů a není pro ně překážkou, když se jedná o práci ve výškách. Dále se zabývají odstraňováním plísní a graffiti. Takže je vidět, že toho nabízejí opravdu hodně. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *