Rozmýšľate nad kúpou bazéna? Tak máte takéto možnosti!

Published 6 roky ago -


Výber vhodného bazénu sa pre mnohých z nás môže zdať ako nekonečný príbeh. V jeden deň túžime po malom nafukovacom bazéne v rozmere meter krát meter, no na ďalší deň si uvedomíme, že by to bolo zbytočné a omnoho lepší by bol rodinný bazén s keramickým obkladom, v ktorom by ste si mohli zaplávať pokojne aj celá rodina! Samozrejme, dnes existuje množstvo typov, veľkostí či materiálov bazénov a je len na vás, ktorému z nich dáte prednosť. No ak hľadáte kvalitný produkt, nebojte sa investovať. Prečo?

Zvýšte hodnotu vašej nehnuteľnosti

Vstavaný rodinný bazén je celoživotnou investíciou, ktorá tvorí zhruba šesť až osem percent celkových nákladov a vybudovanie domu. Avšak, takéto bazény dokážu hodnotu nehnuteľnosti zvýšiť až o 15 percent, čo znie skutočne lákavo, však? Pýtate sa, z akých bazénov máte na výber?

Ktorý bazén vyhovuje vašim preferenciám?

Medzi najobľúbenejšie patria fóliové bazény, ktoré sa vyznačujú neprekonateľnou životnosťou, nádherným dizajnom a prvotriednymi vlastnosťami. Skvelou správou je, že sa dajú namontovať kedykoľvek počas roka, čiže nemusíte čakať na príjemné letné počasie, ale naopak. Ak si chcete splniť svoj sen už teraz, len smelo do toho! Navyše, fóliu je možné „oživiť“ rôznymi obrázkami či motívmi, vďaka čomu dodáte bazénu ten správny šmrnc!

Ak túžite po dokonalom súlade bazéna s okolím, vsaďte na keramický obklad, ktorý vyzerá nielen nadčasovo, ale umožňuje naplniť akúkoľvek vašu výtvarnú predstavu. Keramické bazény sú síce určené pre náročnejších klientov, no ak vám neprekáža dlhšia výstavba, oplatí sa investovať do obkladu z keramiky, ktorý je mimoriadne odolný voči mechanickému poškodeniu.

Pre „nedočkavcov“ sú luxusné bazény ideálnou voľbou vzhľadom k tomu, že je možné zvoliť si tvar či rozmer bazéna, ktorý požadujete. Dokonca, výstavba je pomerne časovo nenáročná, pričom exkluzívna technológia Myrtha® Design je zárukou zachovania vysokej kvality!

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *