Nano impregnace Praha a kvalitní hloubkové čištění podlah kotoučovým strojem

Published 7 roky ago -


Zdravím, chtěla bych se zmínit o firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Praha, kterou jsem si najala na úklid podlah. Nejprve se mi do toho moc nechtělo, protože jsem se bála, že to bude zbytečná investice. Ale rozhodně teď zpětně nelituju toho, že jsem se nakonec nechala přesvědčit a šla do toho.

Šlo o čištění podlah…

Strojové čištění podlah v Praze 7

Šlo o čištění podlah v mém domě. Nebyly už v nejlepším stavu a já uvažovala, že nechám položit novou. Ale kamarádka mi řekla, ať si to prvně nechám vyčistit od této firmy. Že budou vypadat právě jako nové. Tak jsem si řekla, že to vyzkouším. Kontaktovala jsem je a telefonicky jsme se domluvili na datu práce a tak podobně. Čištění podlah Praha.

Nejprve mi položili několik otázek, jako například jak velký dům je a tak podobně. V daný den přijeli a pustili se do práce. Použili techniku strojové čištění a voskování pomocí kotoučového stroje. S jeho pomocí mi vyčistili nejen podlahy v celém domě. Nábytek, který byl v pokoji sami poodtáhli a podlahy vyčistili i tam, za což jsem byla opravdu ráda.

Ve stroji měli chemii…

Hloubkové čištění podlah Praha 8

Ve stroji měli chemii určenou k čištění našich ploch s vodou. Když skončili, vše se lesklo a vonělo svěží čistotou. Je to firma, která odvádí opravdu skvělou práci a já ji mohu jedině doporučit. Jediné, čeho se nesmíte leknout, je cena, která se prvně tváří, že je docela vysoká. Ale jelikož krásně čisté podlahy vydrží dlouho, vyplatí se to nakonec i finančně. Čištění podlah Praha.

Rozhodně je to věc, kterou nepovažuji za zbytečně vyhozené peníze. Proto všem tuto úklidovou firmu vřele doporučuji. Protože z hlediska poměru cena a výkon se jedná o špičku ve svém oboru.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *