Spolu se strojovou metodou mohou být vaše koberce opět jako nové. Tepování sedaček Plzeň

Published 6 roky ago -


Uklízení ze srdce nenávidím a velké úklidy, jako jsou ty před svátky a podobně, pro mě představují hotovou noční můru. Bydlím sice sama, takže mi můj nepořádek nějak moc nevadí, ale když má přijít návštěva, tak už mi to tak moc jedno není. To se vážně snažím uklízet. Takový ten normální nepořádek mi nikdy nevadil. Jediné, co jsem nesnesla, je špína. Koberce čištění

Ale nejhorší bylo, když měla přijít na návštěvu moje matka. Věřte mi, těžko byste našli někoho, kdo je větší maniak do uklízení. I Monika z Přátel je ve srovnání s ní slabý čajíček. Takže když přijela, bylo to milion keců, jak to u mě hrozně vypadá, jestli si myslím, že nějaký chlap bude chtít takovou bordelářku atd. atd.

rady jak vyčistit kobereckvalitní čištění kobercůtipy jak vyčistit koberec

Ale v jedné věci měla pravdu…

Ale v jedné věci měla pravdu, a sice že moje koberce už nebyly úplně v nejlepším stavu. Ale to je tím, že mám kočku a občas mi něco omylem shodí a vylije. Proto jsem se rozhodla, že si najmu na jejich vyčištění úklidovou firmu a zavolala hned první, kterou jsem na internetu objevila. A to jsem neměla dělat, protože jsem s výsledkem spokojená rozhodně nebyla. Jako nemůžu říct, že by koberce vypadaly hůř než předtím. To ne. I když to už snad asi ani nešlo. Ale zůstaly na nich po čištění fleky. Takže bylo potřeba najít někoho, kdo mi vyčistí i tyto fleky.

Tentokrát jsem u internetu seděla mnohem větší dobu, ale hledání se vyplatilo. Narazila jsem na službu čištění koberců, kterou poskytovala úklidová firma Koberce čištění. V daný termín přijeli a pustili se do práce. Po poměrně krátkém čase mi řekli, že už mají hotovo, což mě opravdu příjemně překvapilo, protože jsem čekala, že taková procedura trvá mnohem déle. A rozhodně nemůže být řeč o tom, že by svou práci odbyli. Koberce byly krásně vyčištěné a tím, že jsme je neměly ani dlouho, tak vypadaly zase jako úplně nové. Po jakýchkoli nečistotách nezbyla jediná památka.

cena čištění kobercůkde nechat vyčistit koberec

strojové čištění koberců

Navíc říkali, že…

Navíc říkali, že po použití jejich chemikálií se špína už nebude tolik usazovat. A měli pravdu, protože když teď něco spadne na zem, tak to vydrhnu bez větších problémů. Proto můžu tuto firmu všem jedině doporučit, protože odvedli opravdu vynikající práci.

Skutečně, koberce mi vyčistili tak, že jsem pomalu nevěřila vlastním očím. Byly jako nové a ještě byly provoněné dezinfekčním roztokem. Lidé z této firmy byli i velmi příjemní a ochotní, takže nemám absolutně nic, co bych této společnosti mohla vytknout. Snad jen vyšší cenu. Avšak tu si já velmi ráda připlatím, pokud dostanu takovýto výsledek, a když se sama s čištěním koberců nebudu muset zabývat. Nabízejí i celou řadu dalších úklidových služeb, tak určitě neváhejte se na A SERVIS LIPKU, s.r.o. s čímkoli obrátit. Zde to máte všechno hezky pod jednou střechou a to se zárukou té největší kvality – a to se týká nejen jejich technologií, ale i jejich zaměstnanců. Koberce čištění

hloubkové čištění kobercůrychlé čištění kobercůdezinfekční čištění koberců

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *