Špinavý koberec a skvrny, jak řešit a čistit fleky od jídla. Profesionální čištění koberců a sedaček Brno

Published 5 roky ago -


Se sestrou…

Se sestrou jsme dostaly chuť na horké maliny, tak jsme si řekly, že si je uděláme. Jenže co se nestalo, povedlo se mi můj pohár s horkými malinami vyklopit na zem. A bohužel, aby toho nebylo málo, tak na koberec. Snažila jsem se to vyčistit, ale nešlo nám to. Ale ten koberec jsme měli od našich jen vypůjčený, než si koupíme svůj, takže jsme ho museli vrátit v perfektním stavu. Takže jsme došly k závěru, že bude nejlepší si na to najmout nějakou úklidovou firmu. Tak jsme jedné zavolali, ale byla to velká chyba, že jsme si je prvně neprověřili. Po jejich čištění zůstaly na koberci stále fleky, skvrna od malin byla na světlém koberci stále viditelná. Zaměstnanci firmy nám na to jen řekli, že se s tím víc nedá nic dělat, že víc se s extrakční metodou dělat nedá. Z čehož jsme byly logicky naštvané.

Začala jsem hledat…

Sedla jsem si na to hned k internetu a hledala ve vyhledávání Brno, sedačky, koberce, čištění, která by nabízela jinou metodu než tu, kterou používala tato firma. A po přečtení všech možných recenzí, článků a diskusních fór jsme narazili na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o, která místo extrakční metody využívala strojové kotoučové čištění. Bylo to konečně něco jiného, než extrakční metoda, tak jsme si říkali, že by to mohlo konečně zabrat. Ale než jsme jim zavolaly, tak jsme si tentokrát na internetu ověřily, jak to funguje a jak jsou s tím lidi spokojení. A tuhle firmu všichni opravdu moc vychvalovali, tak jsme naznaly, že to tentokrát nebudou vyhozené peníze. V domluvený den k nám domů přišli dva pracovníci, kteří koberec konečně vyčistili dle našich představ. Jejich zaměstnanci byli navíc velmi vstřícní a ochotní, takže není nic, na co bychom si mohli u této úklidové společnosti stěžovat. Jsou sice o něco dražší než úklidová firma, ale na rozdíl od ní si s tím aspoň věděli rady a nebyla to zbytečná investice. A když k tomu přičtu jejich slušnost a profesionalitu, nemám co řešit.

Jakmile…

Jakmile naše koberce budou opět potřebovat vyčistit, na nikoho jiného se obracet nebudeme. Tady jsme spokojení v každém ohledu. Obzvlášť, když to porovnáme s tou předešlou firmou, to byla opravdu katastrofa. Proto raději vsadím na jistotu, i kdybych si za to měla trochu připlatit. Navíc nabízí i celou řadu dalších služeb. Takže když člověk potřebuje i něco dalšího, má to vše na jednom místě. A ještě k tomu s ověřenou kvalitou. K jejich službám dále patří i čištění podlah, mytí oken a výloh a odstraňování plísní a graffiti. Pro více informací se podívejte na jejich webové stránky, a nebo je kontaktuje. Určitě vám rádi poradí.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *