Zvládne bezvadně i výškové mytí

Published 4 roky ago - 1


Naše restaurace se nachází ve čtvrtém patře výškové budovy. Máme pro sebe skoro celé patro, které je prosklené. Patříme k vyhledávaným restauracím v centru města. A to nejen díky profesionálním kuchařům, obsluze a nádhernému výhledu na město. Ale také díky tomu, že tu neustále udržujeme 100procentní pořádek. V tom nám nedávno pomohla i firma. Řekli jsme si, že už je potřeba nějak důkladně umýt celé prosklené patro, aby měli zákazníci stále nádherný a ničím nerušený výhled. Na mnoha místech totiž byly zvenku čmouhy a skvrny, které nedělaly moc dobrý dojem. Proto jsme zapátrali na internetu a hledali firmu, jak čistit špinavou fasádu, jako jsou ta naše v restauraci.

Naštěstí…

Naštěstí jsme skoro hned natrefili na tuto firmu, která se věnuje výškovému mytí oken. Obával jsem se, že se bude jednat o nějaké brigádníky, kteří si takto po škole třeba přivydělávají, ale to se nemůže stát. Firma garantuje profesionální a proškolené odborníky, kteří mají dlouholetou praxí. To šlo hnedka poznat, protože když přijeli, dali se hnedka do práce a ani na vteřinu nezaváhali. Jasně věděli, co mají dělat a jak. Měli s sebou horolezeckou výbavu i vysokozdvižnou plošinu. Jejich technologie mytí spočívá v pečlivém provedení čistým rozmývákem a důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky, která je opatřena kvalitní gumou. Ta zabrání tomu, aby se okna nějak poškrabala. Pak počkali, až plocha zaschnula a potom začali s leštěním. Leštili na sucho pomocí vlastní bavlněné pleny. Tomuto čištění se říká trik suchého leštění. Je sice mnohem fyzicky náročnější, než kdyby použili obyčejný leštící přípravek, ale je také zároveň mnohem dokonalejší.

S…

S leštícími přípravky mohou zůstat nehezké šmouhy a otisky, ale s touto technikou se nic takového nemůže stát. Aby nám skleněné stěna v restauraci vydržela dlouho krásná a lesklá, tak nám nanesli ještě na skla impregnace GSP neboli GlassProtect. Ta je založena na principu lotosového efektu. Na vodovzdorné nanovrstvě dochází ke shlukování vody a špíny do kuliček a odvalování z povrchu samospádem nebo prouděním vzduchu. Mysleli jsme si, že firma tu bude celý den, ale za pár hodin měli hotovo. Pracovali svižně, ale pečlivě. nikde není žádná čmouhy, špína, prach ani otisky prstů. Firmu můžeme jedině doporučit i dalším, kteří potřebují precizně umýt okna. Myslím, že tohle není určitě naposledy, kdy se u nás firma objevila. Rozhodně si je pozveme i příště.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 1 comment
1 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *