Vyzkoušeli jsme „odstranění plísně Brno“

Published 7 roky ago -


desinfekční odstranění plísně Brno-ČernoviceJak odstranit plíseň Brno…

Dobrý den, dlouho jsme se museli potýkat se vznikající plísní v naší kuchyni a v koupelně a museli řešit jak odstranit plíseň, dokud jsme nenarazili na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plíseň Brno. Náš byt byl vždycky náchylný ke tvorbě plísní, ale bydleli jsme v dobré lokalitě, takže se nám stěhovat nechtělo. Naši známí nám doporučili úklidovou firmu A SERVIS, která nabízí odstranění plísně, čištění a dezinfekce fasády a nátěr proti plísním LSG Brno.

rychlé odstranění plísně Brno-IvanoviceProč plíseň vlastně vzniká…

Tuto firmu využili na odstranění plísní na fasádě jejich domu a byli s ní velmi spokojeni. Se zaměstnanci firmy jsme se domluvili na termínu a kalkulaci. Zaměstnanci byli velice milí, odvedli vynikající práci a řekli nám i spoustu informací o tom, proč plíseň vlastně vzniká. V našem případě se jednalo o velký teplotní rozdíl mezi jednotlivými místnostmi. Pokud je v nějakém pokoji výrazně nižší teplota, tak v momentě, kdy se do ní dostane teplejší vzduch, k čemuž stačí otevření dveří do místnosti, tak do ní vletí teplý vzduch, který má mnohem více vodních par. Pára se potom začne kondenzovat ve vodu, která se usadí na chladných místech a už je zaděláno na problém, protože přesně tímto procesem může plíseň v místnosti vzniknout, i když je udržovaná. Navíc proces ani nemusí být viditelný okem, takže většinou s tím nic neuděláte, protože o tom nevíte.

Kdo odstraní plíseň v Brno-MaloměřiceA přesně to byl i náš problém, protože jsme v komoře, kde skladujeme boty a bundy, nikdy netopili. Naštěstí si s tím lidi z A SERVIS poradili. Zdi byly samozřejmě bez plísně a vypadaly jako nové. Druhý den přišli nanést protiplísňový nátěr LSG, s kterým by se už plíseň objevit dlouho neměla. Jsme rádi, že jsme dali na doporučení našich známých a využili služeb této vynikající firmy.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *