Pokud chcete mít krásně čistou podlahu, oni se o to postarají

Published 4 roky ago -


 

Chtěla bych napsat pár slov o firmě, kterou jsem objevila přes internet, když jsem poptávala nějakou úklidovou firmu, která by mi vyčistila podlahu v mém bytě. Tato firma provádí strojové čištění a voskování podlah a čistění kotoučovým strojem, který zaručuje hloubkové její hloubkové čištění.

Nám se stalo to, že jsme měli doma menší večírek a za ten večer se nám povedlo vlít více alkoholu, než jsme si mysleli. A nejhorší bylo, že někdo vylil tatranský čaj za sedačku, kde je mezi ní a stěnou tak půl metru místa, ale nechodí se za ni. Takže jsme si toho nevšimli. A ta skvrna zaschnula, a potom s tím už byl celkem problém.

Snažila…

Snažila jsem se to vyčistit, ale vůbec to nešlo. Takže jsem se smířila s tím, že pokud chcu, aby ta skvrna zmizela, musím to přenechat nějakým profesionálům. A tak jsem si sedla k počítači a našla právě. Kontaktovala jsem proto lidi a popsali jim můj problém a následně jsme se domluvili na termínu a kalkulaci. Dobrý dojem na mě udělala už jen komunikace s nimi a dneska můžu říct, že firma má velmi spolehlivé a profesionální zaměstnance.

Přišli v daném termínu a k věcem, které se v sále vyskytovaly, byli velmi opatrní. Mohu také napsat, že jsou důvěryhodní a vykázali velmi kvalitní přístup k zadané práci. Parkety vydrhli a vykartáčovali. Vysvětlili mi, že pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl.

Tato…

Tato firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech prý používá i kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné mytí podlah ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah.

Poté, co podlahu vyčistili, na ni nanesli voskový nátěr. Vosk nanášeli pomocí speciálního stroje. Sami mě hned navrhli, kolik tato již vyčištěná plocha potřebuje nátěrů. Mohla jsem zvolit pololesklý  nebo matný vosk. Navíc mě ujistili, že podlaha nebude kluzká. Což je pro pohyb na tanečním parketu velice důležité. Tímto bych chtěla všem čištění tuto službu a celkově tuto firmu opravdu moc doporučit. Protože jsem s nimi měl výbornou zkušenost a naplnili moje očekávání ve všech směrech. A jejich služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *