Někdy to dokáže přinést velké neshody

Published 4 roky ago - 1


Ať už se rozhodne pro koberce nebo pro podlahu, je nutné o ně pořádně pečovat. Nejenže pravidelným čištěním prodloužíte životnost podlahy, ale zbavíte ji i nečistot a bakterií. Ale vyčistit je podlahu opravdu důkladně je poměrně těžké, protože spousta přípravků z drogerií a obchodů ji nevyčistí pořádně. Takže jsou to zbytečně vyhozené peníze a ztráta času. Ale jsou i jiné metody, které jsou mnohem účinnější, například strojové čištění, kterou nabízí Průmyslové podlahy, čištění Praha.  V našem obchodě se specializujeme na věci do domácnosti, včetně nádobí a kuchyňského zařízení a některé věci jsou opravdu těžké a drahé. Takže když se vybalují, hodí se mít pevnou půdu pod nohama. A naše podlaha už začala podkluzovat a taky už nevypadala zrovna nejlépe.

Takže…

Takže bylo potřeba se o to postarat a s tím nám pomohla právě tato firma. Skvěle podlahu vyčistila a ještě poté nanesla i fluataci, neboli vosk. Opravdu se vyplatí nechat si podlahu zakonzervovat nanesením fluatace – průmyslového polymeru – voskování podlahy. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu prý dávají převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk do podlahy vetřou 2-3x, tak aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz. Používají kvalitní německý pololesklý vosk PKD – odolný polymer s dobrou životností. Tento polymer má řadu výhod, například: na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti skluz, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah.

Navíc…

Navíc vám udrž podlahu i déle čistou, už není potřeba ji tak často umývat, protože se na ní nečistoty již tolik neusazují. Takže když budou děti zase blbnout, nebude nám to dělat až takové starosti, protože podlaha je opravdu bezpečná a jen tak nespadnou. Opravdu tuto firmu musím vyzdvihnout. Domluva s nimi byla perfektní, vše proběhlo tak jak mělo, byli velice ochotní a vůbec všechno, takže mě nenapadá vůbec nic, na co bych si u nich mohl stěžovat. Služby nabízejí i za přijatelné ceny, které vám není líto investovat. Takže za sebe opravdu vřele doporučuji, pokud potřebujete vyčistit podlahu.  A skvělé je, že nabízí i celou řadu dalších služeb, takže jsme se na ně určitě neobrátili naposledy. Jejich služby navíc nabízí nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Více informací najdete na jejich webových stránkách.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 1 comment
1 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *